2777
2789

بدبختیام خیلی بزرگن، نمیدونم از کجا شروع کنم، ۳۴سالمه باعشق و علاقه زیاد و مخالفت خانواده ها باهم ازدواج کردیم، بچه دار شدیم بچمون بیماره ، مافامیلیم، بما گفتبودن ممکنه بچتون مشکل دار بشه اما ما فکرکردیم خدا خیلی بزرگه و حتما بخاطر عشق بزرگ ما بما بجه سالم میده، سنمونم کم بود 

کم کم دوسالش شد دیدم حرف نمیزنه و هی رفته رفته امیدم ناامیدتر شد نه فقط من شوهرمم همینطور 

اون حتی از من حساستر بود

نمیتونستم بااین مسئله کنار بیام خیلی برام سخت بود

تازه داشتم باهاش کنار میومدم که پسرم بدتر شد بردیم دکتر و گفتن بیماریش پیشروندست و هیچوقت خوب نمیشه

قبلترش شوهرم بعضی شبا متادون میخورد به بهانه ابنکه رابطه فوق العاده ای داشته باشیم ولی من خیلی بدم میومد از اون حال و روزش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر میگفتم نخور گوش نمیکرد و فقط حرف حرف خودش بود تهدید میکردم تنبیه میکردم قایمکی میخورد میگف بخدا نخوردم، جاهایی که به نفعش نبود خیلی دروغا هم بمن میگف با دوستاش پنج شنه ها میرفتن دفتر دوسش تریاک میکشیدن فکرمیکرد من نمیفهمم انکار میکرد و از من کاری برنمیومد

میگفتم نکن معتاد میشیا اصلا گوش نمیکرد

ریسک کردین اخه با جون ی ادم کاش ازمایشو اینا میرفتی

ان شاءالله سلامتی بدع ب بچتون خدا و معجزع کنه سخته واقعا منم یکی عزیزام ک بچس ی بیماری دارع و ما همه اذیتیم😞

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

پیارسال تابستون دوشبانه روز نخوابید مگه میشه ادم دوشبانه روز حتی در حد ۵دقیقه نخوابه سرچ کردم و فهمیدم شیشه کشیده

هی یه دود دو دود و گرفتار شد

و بعد که گرفتار شد علنی کرد چون دیگه نسخ شده بود یعنی هرجی میکشید فایده نداشت

عزیزدلم از حضرت فاطمه میخوام مشکلت حل بشه و قلبت آروم بشه نماز استغاثه حضرت زهرا بخون

سعی کن همسرت رو حتما ترک بدی ولی نه با کمپ یا بیمارستان خوب بستری اش کنی یا کلاس ترک اعتیاد ببری

فرزندتونم دست خودتون بوده و باید باهاش کنار بیاید سعی کن بهش عشق بدی و عشقش رو دریافت کنی و صبور باشی مطمئن باش روزای سختت تموم میشن حتما ورزش کن و کلاسی ثبت کن که بهتر بشی

یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الا بذکرالله تطمئن القلوب

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

همون موقع ها یه شب ورداشت گوشی منو ریکاوری کرد و چندتااستیکر مرد به شکل عکس درومده بود یه ویسم به دوستم که باهاش دردل میکردم درمورد مشکل شوهرم و زندگیمون دوست مجازیم بود بچه هامون همسن بودن و به واسطه بچه ها چندین ساله باهم دوستیم

یعنی تااینجا من به هیچ آشنایی نگفتبودم این وضعیتو

گیر داد که این عکس مردا چیه این ویس رو براکی فرستادی چراانقدر راجع بمن بد گفتی و 

... الکی الکی اینارو آتو کرد

انقدر مصرفش بالا بود هی سه ردز سه روز مرخصی میگرفت تو خونه میخوایید که مثلا ترک کنه ولی فایده نداشت

به برادرشم از قبل که فهمیدم گفتم ولی باور نکرد

فکمیکرد من خیلی بزرگش میکنم

خلاصه یه شب که خیلی توهم زده بود و تبر وقمه اورده بود و میگف یکی اومده توی خونمون و یامیگف همسایه ها منو به پلیس لو دادن پلیس دم دره و ... من خیلی ترسیدم از این توهماتش زنگ زدم همونموقع برادرش اومد و دیگه اونجا فهمید قضیه چقدر جدیه و بردش کمپ ۲۰روز موند و اومد سالم و قبراق گف میخام یه زندگی جدید رو باهم شروع کنیم

قبل ازینکه بره کمپ با تبر اومد بالاسرم که بگو اون کیه که تو باهاشی فکمیکرد من باهمسایه در ارتباطم ک هنوزم این توهمو داره و بیشترم شده

منم قبلا با یه پیج ترک اعنیاد درنورد هنسرم چت کرده بودم و دوبازم زنگ زده بودم اونو گفتم بهش، گفتم خیلی حالم بدبود اون روزا بچه داشت بدتر میشد تو اینطور من باهاش درددل کردم

ولی وقتی رفت کمپ و اومد گف من اونارو فراموش کردم بیا زندگی جدید شروع کنیم 

اما باز خیلی زود دوباره رفت سراغ اون کوفتی