2777
2789
عنوان

خانمایی که به دخترا میگین اول شاغل شو بعد ازدواج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 52 پست
اول بفرمایید چکاره اید که شیک و شادید؟

کآرمند بخش خصوصی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اگه موقعیت خوب بود نباید به خاطر شغل ردش کرد

زمان بندی خدا دقیقتره

دیدم ک میگم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

شما گلی⚘⚘

❤️

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شاغل هم هستن تک شیف باشه 

خودم یه مدت دو شیفت سر کار میرفتم واقعا اذیت میشدم با اینکه کارای خونه هم همسرم خیلی کمک می‌کرد و بچه هم نداشتم 

ولی بازم دوست داشتم شاغل بودن رو 

ولی تک شیفت  باشه خیلی  خوبه 

آدم هم به کار میرسه هم به خودش و زندگیش 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من شاغلم اگر همت کنم به کارهای خونه و بچه ها هم میتونم برسم اما مشکل اینه بعد کار انرژی برام نمی‌مونه و ترجیح میدم بقیه روزم رو استراحت کنم و به خودم برسم،برای همین تمیزی خونه زندگیم متوسطه ،نه کثیفه نه اینکه از تمیزی برق میزنه

بچه هم داری؟

خیر 

تکلیف ما که شاغل و متاهل و شیک و شادیم چیه؟ ما اجازه داریم حرف بزنیم یا فانتزی و کیک هستیم؟

شما ی موز بردار

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
شما ی موز بردار

والله 😃

شما میتونی از تاپیک بری اگه اذیت میشی من الان دلم خواست در این مورد تاپیک بزنم

میتونم یه سوال بپرسم ؟

همسرتون حامی هستن ؟

مسئولیت اقتصادی خانواده رو درست قبول کرده اند ؟

خودتون شاغل هستید ؟ اگر بله آیا دلیل شاغل بودنتون مسائل اقتصادی هست؟

آیا همسرتون نقش والد و همسر رو توی خونه خوب انجام میدن؟

جواب همه اینا توی رضایت یک خانم از موقعیتش مهمه

ربطی به شاغلی و خانه داری نداره بستگی داره چقدر برای خودمون ارزش قائل بشیم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.