2777
2789
عنوان

رنگ دکوراسیون منزلتون چیه؟

221 بازدید | 38 پست

برای تازه عروس چی پیشنهاد میکنید؟ 

یجوری این دلم میخوادتت که اصلا خوشبحالت:> گاهی با بخشیدن دوباره یه آدم یه خودمون لطف نمی‌کنیم،فقط یه بار دیگه خودمونُ حیف میکنیم✨لبخند روی لبای من بخاطر وجود‌‌گرم‌ توعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرح چوب پیشنهاد میدم که عالی و به روزه. مال خودم کرم طلایی

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
رنگ ساده و ملایم  مثل فیلی  و سفید

قشنگه❤

یجوری این دلم میخوادتت که اصلا خوشبحالت:> گاهی با بخشیدن دوباره یه آدم یه خودمون لطف نمی‌کنیم،فقط یه بار دیگه خودمونُ حیف میکنیم✨لبخند روی لبای من بخاطر وجود‌‌گرم‌ توعه
طوسی صورتی

قشنگه🤍

طرح چوب پیشنهاد میدم که عالی و به روزه. مال خودم کرم طلایی

فرشم چ رنگی باشه خوبه؟ 

صلوات فرستادم❤

من خودم تازه عروسی کردم تم خونمم طوسی و طلایی انتخاب کردم که به نظرم یخورده سرده و‌زود زده میشی طوسی ...

از چوبی نمیدونم چرا زیاد خوشم نمیاد🥲

هر رنگی ب غیر طوسی😐

وای اره خیلی زیاد شده😂😂

ترکیب کرم عنابی .یاکرم آجری .یا پنکیکی عنابی .یا استخونی وابی روشن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
هم زیاد شده هم اینکه ی رنگ سرده زود خسته میشی😂

نظرت رو این چند تا تا کودوم خوبه 

کرم طلایی 

کرم نسکافه ای 

بژو نسکافه ای

کرم با چوب

نظرت رو این چند تا تا کودوم خوبه   کرم طلایی   کرم نسکافه ای   بژو ...

بنظرم رنگ طلایی  یرنگ سلطنتی و زود چشمو خسته میکنه مگر اینکه خیلی کم استفاده بشه داخل دکور خونه

اگر دکورت میخای مینیمال طور باشه  کرم نسکافه ای ترکیب قشنگی میشه ولی سعی کن باز ی رنگ گرم بزنی توش ب مقدار خیلی کمممما مثلا تابلو اینا