2777
2789
عنوان

بیماری خود ایمنی درمان و بارداری سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 9669 بازدید | 63 پست
سلام ايشاله كه مشكلتون حل بشه  دكتر مريم توكلي دكتر ايمني هستن توي كلينيك ناباروري ابن سينا خي ...

سلام ستاره جان ممنون عزیزم 

من بیمارستان نیکان ای وی اف انجام دادم به نظرت دکتر توکلی قبول میکنه مریض جای دیگه رو؟ستاره جان دکتر توکلی از دکتر زرنانی (ایمونولوژیست)بهترن؟

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بيماري هاي خود ايمني يه دوره خاموشي دارن كه بيماري خاموش ميشه توي اون دوره دوز داروها كمتر ميشه

دنیا جان من امروز ده روزه که سقط کردم توی ۹ هفته جنینام قلبشون از کار افتاد موقع بارداری از سرم آی وی آی جی سه دوره استفاده کردم و پردنیزولون روزی دو تا،

دو سه روزه که بدنم خارش گرفته و گوش چپم صدا میده 

البته پارسالم گوشم صدا میداد که خیلی شدید بود و غیرقابل تحمل .دو ماه تمام طول کشید تا خوب شدم با راهکارهای سنتی .دنیا جان ب نظرت این خارش و صدای گوش به ایمنیم و قطع یهویی کورتن ربط داره؟؟

الهی و ربی من لی غیرک
دنیا جان من امروز ده روزه که سقط کردم توی ۹ هفته جنینام قلبشون از کار افتاد موقع بارداری از سرم آی و ...

اصلااااا نيايد كورتن رو يهويي قطع كرد

راستش منم خارش داشتم دكتر بهم كلوبتازول داد خوب شدم اما در مورد گوش نميدونم والا

سلام ستاره جان ممنون عزیزم  من بیمارستان نیکان ای وی اف انجام دادم به نظرت دکتر توکلی قبول میک ...

سلام مجدد عزیزم بله اصلا ربطی نداره مریضشون باشید یا نه 

پرونده هم نداشته باشید براتون تشکیل پرونده میدن و خیلی دقیق و با حوصله حرفاتون گوش میدن و آزمایشات چک میکنن و‌فکر کنم خیلی هم زود  کلینیک برای دکتر توکلی بهتون وقت میدن  فقط اینکه حتما بگید دکتر ایمنی چون اونجا فکر کنم دو تا فامیلی توکلی هستش  

من دکتر زرنانی متاسفانه نمیشناسم  

دنیا جان من امروز ده روزه که سقط کردم توی ۹ هفته جنینام قلبشون از کار افتاد موقع بارداری از سرم آی و ...

عزیزم ناراحت شدم ایشاله که سری بعد برات به خوبی پیش بره و‌باردار بشی و‌بمونن برات اللهی

شما قبلش دکتر روماتولوژی رفته بودید ؟ 

اصلااااا نيايد كورتن رو يهويي قطع كرد راستش منم خارش داشتم دكتر بهم كلوبتازول داد خوب شدم اما در مو ...

من سه ماه پردنی رو روزی دوتا خوردم بعداز سقطم روزی یکی خوردم تا یک هفته بعد قطع کردم ولی سرم یهویی قطع کردم،عزیزم کلوبتازول دوز چند و روزی چن تا؟چن روز خوردی؟

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم ناراحت شدم ایشاله که سری بعد برات به خوبی پیش بره و‌باردار بشی و‌بمونن برات اللهی   شما ...

قربونت عزیزم انشاالله با دعای شما خوبان 

نه نرفتم ،به نظرتون روماتولوژی هم لازمه برم؟

الهی و ربی من لی غیرک
قربونت عزیزم انشاالله با دعای شما خوبان  نه نرفتم ،به نظرتون روماتولوژی هم لازمه برم؟

بازم هر جور خردتون صلاح ميدونيد  ولي خب پيش يه دكتر روماتولوژي هم بريد بد نيست  كه خيالتىن راحت بشه

بازم هر جور خردتون صلاح ميدونيد  ولي خب پيش يه دكتر روماتولوژي هم بريد بد نيست  كه خيالتىن ...

میرم به امید خدا،ستاره جان دکتر روماتولوژی خوب میشناسید تهران؟

الهی و ربی من لی غیرک