2777
2789
عنوان

بیماری خود ایمنی درمان و بارداری سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 9684 بازدید | 63 پست

سلام عزیزم امیدوارم ک پیاممو ببینی و جواب بدی عزیزم 😢

منم دوتا سقط داشتم 

الان دوسال از آخرین سقطم میگذره و من باردار نمیشم 

همین دو هفته پیش iuiکردم شهر خودمون ک منفی شد 

میخواستم بیام اصفهان مرکز مشتاق پیش دکتر رفائی ک تاپیک شما رو دیدم الان ک سرچ کردم 

شما هنوز اونجا ادامه میدین؟ 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امیدوارم ک پیاممو ببینی و جواب بدی عزیزم 😢 منم دوتا سقط داشتم  الان دوسال از آخری ...

سلام عزیزم بله من پیش رفاهی میرم‌منم دوتا سقط داشتم و انتقالمم منفی شد بخلطر مشکلات ایمنی اون باید درمان شه تا انتقال موفق باشه دکتر شرکت میگن خوبه که خارجه و گفتن اواسط بهمن میاد

من سه ماه پردنی رو روزی دوتا خوردم بعداز سقطم روزی یکی خوردم تا یک هفته بعد قطع کردم ولی سرم یهویی ق ...

میگم شما ایمنی بود یا انعقادی هم مشکل داشتید؟

اخه من سقطام بدون دارو بود و بعدش متوجه خود ایمنی شدم چرا باید با مصرف دارو سرم بازم قلبش متوقف شه؟

میگم شما ایمنی بود یا انعقادی هم مشکل داشتید؟ اخه من سقطام بدون دارو بود و بعدش متوجه خود ایمنی شدم ...

خانوم من تاپیک شمارو دیدم خیلی ترسیدم من دوبیماری خودامینی پوستی دارم ک باشم کناراومدم برای بارداریم یعنی مشکلی میشه یعنی سقط اینا میکنم ترخدا کمکم کن ج مو بده داروی خاصی ام مصرف نمیکنم 

خانوم من تاپیک شمارو دیدم خیلی ترسیدم من دوبیماری خودامینی پوستی دارم ک باشم کناراومدم برای بارداریم ...

عزیزم بخاطر خودت و سلامتیت قبل اقدام برو دکتر ایمونونولوژی تمام ازمایشات را برات بنویسه با دارو و درمان که زمان بر ام نیست یکی دوماه که بخورز میتونی اقدام کنی 

تا دکتر نرفتی اقدام نکن

عزیزم بخاطر خودت و سلامتیت قبل اقدام برو دکتر ایمونونولوژی تمام ازمایشات را برات بنویسه با دارو و در ...

نمیخوام بترسونمت ولی من دوتا بچه از دست دادم نمیخوام کس دیگه ای اینجوری بشه 

کاش نمیفهمیدم اینو

🙄🙄🙄الان بدونی و درمان کنی ۱-۲ماه بعد باردارشی بهتره یا دور از جونت باردار شی تو اوج خوشحالی و خرید سیسمونی و بری صدای قلبشا گوش کنی و....بعد سقط کنی من دوتاش را کورتاژ شدن از نظر روحی که افسرده شدم از نظر جسمی بلایی نبود سرم نیاد از عوارض کورتاژ 

الان خدا خواسته تو بدون این تجربه های تلخ بری راحت باردار شی

🙄🙄🙄الان بدونی و درمان کنی ۱-۲ماه بعد باردارشی بهتره یا دور از جونت باردار شی تو اوج خوشحالی و خری ...

چرا بین این همه زن ما باید بیماری خودایمنی داشته باشیم ک هم زجر اونو بکشب

یم هم این بارداری و فلان من نمیدونستم واقعن از اون لحظه دارم گریه میکنم خدایااا چی بگم 

انشالله بچه سالم خدا ب ما بده اول ب شما ک دنبال داستانشی