2777
2789
عنوان

مسواک برقی و واتر جت

2138 بازدید | 13 پست

کسی از اینا گرفته راضیه ؟

مسواک برقی قبلیم اورال بود

سرش گرد بود ،این سرش مثل مسواک معمولیه

میشه راحت باهاش مسواک زد ؟

واتر جتش چی ؟واقعا کار نخ دندوناش میکنه و تمیز میکنه ؟

به مینای دندون آسیب نمیزنه ؟

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من یه مسواک پلاستیکی دارم بنفشه راضیم ازش😂😂

منم یه مسواک زرد دارم راضیم خداروشکر😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

والا من یه مسواک پلاستیکی دارم بنفشه راضیم ازش😂😂

خداروشکر راضی

اما یه سری موجودات تنبل وجود دارن که دنبال اینان  

سلام.

تاپیکهای مربوط به افغانها و یا کاربرهایی که خیلی افراطی نطر میدن

متاسفانه اغلب ساختگی هست

جهت ایجاد تنش

اینجا تعداد زیادی کاربر داره که لشگر سایبری هستن...از مریم و دار و دستش بگیر تا فک و فامیل بن گویر و رفقاش

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

سلام.تو تاپیکی که منو ریپلای کردین.خواستم‌بگم فقط یه کامنتو نخونید و نظر بدید زحمت بکشید دو تا دیگه رو هم‌بخونید.تاپیکی که مادر شوهرش نمیزاشت شوهرش کاپشن بده بهش.هر جا مقصر باشم قبول دارم.اگر هم نباشم ذره ای کوتاه نمیام اتفاقا هر کی باشه.ولی بعضیا هر دو طرف برا خودشون خوبن ولی فرکانسشون یکی نیست و همو جذب نمیکنن.نشده بی دلیل از کسی بدت بیاد؟البته که من دلیلشو میدونم.ولی اگر بقیه حرفامو میخوندی متوجه میشدی اون‌نظرم چه معنی میداد.خواستم‌بی تفاوت رد بشم.نشد.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

سلام.تو تاپیکی که منو ریپلای کردین.خواستم‌بگم فقط یه کامنتو نخونید و نظر بدید زحمت بکشید دو تا دیگه ...

خودم قبلا اینجوری بودم ،هر کس هرکاری میکرد من علت و تو خودم جستجو میکردم

تا اینکه کم کم فهمیدم همه تقصیرها،همیشه گردن من نیست ،آدم دیوونه هم کم نیست

حرفت درسته درمورد اینکه ممکنه دونفر آدم خوبی باشن ولی از هم خوششون نیاد

ولی درمورد مادرشوهر،نمیدونم چرا کلا از عروس بدشون میاد

اونایی هم که میگن نه،گیر یه با سیاستش افتادن

سلام. تاپیکهای مربوط به افغانها و یا کاربرهایی که خیلی افراطی نطر میدن متاسفانه اغلب ساختگی هست ج ...

ممنون که گفتی    

خودم قبلا اینجوری بودم ،هر کس هرکاری میکرد من علت و تو خودم جستجو میکردم تا اینکه کم کم فهمیدم همه ...

منطقیش اینه آدم اول تو خودش جستجو کنه وگرنه هیچ وقت نمیتونی بفهمی حق باهاتوهست یا نه.شاید ما گیر ادمای حسود افتادیم.من مادر همسرم دقیقا حسودی میکنه از روز اول.ورودم.به زبونش حرفایی اورده که یه جوری اعتراف کرده.ولی مادر شوهری که واقعا از عروس بدش نمیاد هم دیدم.نباید بگم ولی مامان خودم حتی جایی دلخور بشه میگه به خاطر زندگی بچم باید من که بزرگترم‌ گذشت کنم.باید خوبیاشو ببینم .عروسمونم هم‌دختر خوبیه ولی گاهی  اونم انسانه و از دستش در میره😂ولی انقد که گاهی مامانم جلو خودش و در غیابش محبت میکنه و خوبیشو میگه یکم‌ادم‌حسودیش میشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

منطقیش اینه آدم اول تو خودش جستجو کنه وگرنه هیچ وقت نمیتونی بفهمی حق باهاتوهست یا نه.شاید ما گیر ادم ...

مادرت برادرت و دوست داره درواقع

وداره منطقی و عاقلانه فکر میکنه و کار میکنه

واترجت دارم اصلا جای نخ نمیگیره مکمل نخهخیلی تمیز میکنه و باحاله کلا

سلام عزیزم 

میشه لطفا بگین اسم مارک و مدلی که دارین چی هست؟

شما هم ایمپلنت دارین؟؟

میخوام واسه بابام که دندوناش ایمپلنت هست بگیرم 

انقدر وفور مدل و قیمت وجود داره که ادم اصلا نمی تونه انتخاب کنه 🤦‍♀️