2777
2789

هر دو باید باشه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضدافتابو هیچ وقت حذف نکن 

قبلش مرطوب کننده بزن 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

ضد آفتاب خیلییییییییییی مهمتره

اصلا بیرون هم نمیری باید بزنی

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

اصلا به هم مربوط نیستن عزیزم،این ۲ تا از واجباته نمیشه یکیو جایگزین یکی کنی،یه کرمی برای صورت بخر که هم آبرسان داشته باشه هم مرطوب کننده،دو کاره باشه،اول اونو بزنید بعد که یکم کوتاه گذشت،ضد آفتاب بدون رنگ،اگه هم هزینه و چند تا کرم زدنو نمیخواید،یک ضد آفتاب بی رنگی بگیرید که مرطوب کننده هم داشته باشه،مثل سان اسکین،سرچ کنید تو گوگل میاد براتون،خیلی سبکه و بر پایه آب هست.ولی از من میشنوید هیچ‌کدومو حذف نکنید.