2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اومدخونمون بعدگفت

415 بازدید | 22 پست

راستشوبگونمازمیخونی یانه گفتم آره بعدگفت نه راستشو بگو 

اعصابموخوردکردبعدم دراومدگفت برای اینکه بچه داربشی سوره توسلوبخون خیلی اعصابم خورده  اخه من ۴ ماس عروسی کردم  چه خبره هی بچه بچه 

تو ۴ ماه ب این نتیجه رسیدن تو عقیمی😐

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خواهرشوهرت بگو اول خودت ی دور سوره هارو‌ مرور کن تا جایی ک ما یادمونه دعای توسل داریم ن سوره شو

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

من یه خواهرشوهر دارم نزدیک۳۵سالشه تا حالا ازش نپرسیدم چرا بچه نداری یا خواهرشوهر بزرگم تقریبا۴۵سالشه تازه یه بچه دوساله داره ازش نپرسیدم چرا 

بعد من هنوز یه سال نشده عروسی کردم پریروز بهم میگه زنعمو فلانی گفته من خواب دیدم بچه دارشده ومنم گفتم نمیدونم😑

ببین ادم بیشعور همه جا هست

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
تو ۴ ماه ب این نتیجه رسیدن تو عقیمی😐

حالا جهنم ازاون هی میگفت تونمازمیخونی گفتم اره بعدم گفت راستشوبگو میخونی ولی معلومه مثل سگ ازشوهرم میترسه همچین که داشت میرفت گفت توروخداازحرفام ناراحت نشیا صدباراینوگفت بعدگفت مطمئن باشم که ازحرفام ناراحت نشدی

حالا جهنم ازاون هی میگفت تونمازمیخونی گفتم اره بعدم گفت راستشوبگو میخونی ولی معلومه مثل سگ ازشوهرم م ...

این دیگه کیه آخه ب اون چ تو نماز بخونی یا ن 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!