سه تا تخم مرغ رو 5تا 7دقیقه با دور متوسط هم زن میزنیم ،تا چایی که حجم تخم مرغ دوبرابر بشه.
200گرم شکر یا یک پیمانه شکر رو بهش اضافه میکنیم و تاجایی که شکر حل بشه هم میزنیم.
یک پیمانه روغن یا 180گرم روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
150گرم ماست یا دو ،سوم پیمانه ماست اضافه میکنیم
پودر حل یک قاشق و یک قاشق گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم.
دو پیمانه ارد یا 300گرم ارد رو به همراه یک قاشق بکینگ پودر سه بار الک میکنیم و طی دوبار بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
من خودم بهش وانیل اضافه کردم این اختیاریه
بعد میریزیم توی قالب و میزاریم روی دمای 160درجه ی فر از قبل گرم شده و روی المنت بالا و پایین
*من یک فوت و فنی دارم که گنبدی بشه اونم اینکه اول یک 5دقیقه تا 7دقیقه بزاریم روی المنت بالایی تا یکمی اول از بالا روی سطحش پخته بشه تا زمانی که المنت رو پایین بزاریم پف کنه و شکاف پیدا کنه
نوش جونتون