2777
2789

عالی 😋

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خوبه، نوش جان 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جان

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سه تا تخم مرغ رو 5تا 7دقیقه با دور متوسط هم زن میزنیم ،تا چایی که حجم تخم مرغ دوبرابر بشه.

200گرم شکر یا یک پیمانه شکر رو بهش اضافه میکنیم و تاجایی که شکر حل بشه هم میزنیم.

یک پیمانه روغن یا 180گرم روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم.

150گرم ماست یا دو ،سوم پیمانه ماست اضافه میکنیم

پودر حل یک قاشق و یک قاشق گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم.

دو پیمانه ارد یا 300گرم ارد رو به همراه یک قاشق بکینگ پودر سه بار الک میکنیم  و طی دوبار بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.

من خودم بهش وانیل اضافه کردم این اختیاریه

بعد میریزیم توی قالب و میزاریم روی دمای 160درجه ی فر از قبل گرم شده و روی المنت بالا و پایین

*من یک فوت و فنی دارم که گنبدی بشه اونم اینکه اول یک 5دقیقه تا 7دقیقه بزاریم روی المنت بالایی تا یکمی اول از بالا روی سطحش پخته بشه تا زمانی که المنت رو پایین بزاریم پف کنه و شکاف پیدا کنه

نوش جونتون