2777
2789
عنوان

واقعا دلم میخواد از این خونه برم

716 بازدید | 32 پست

مادرم خیلی از لحاظ روانی اذیتم میکنه تحقیر میکنه سر چیزای الکی نفرینم میکنه 

از یک مهر تا خود دیشب بکوب دارم درس میخونم نوبت اول بتونم شاگرد ممتاز بشم میدونه رو این موضوع حساسم میگه امیدوارم امتحاناتو خوب ندی 

چیکار کنم؟ 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه با ایرپاد بگرد صداشو نفهمی سعی کن کمتر باهاش روبه رو بشی درستو بخون و یه شغل خوب پیدا کن و ب ...

تا میام یکم ارامش بگیرم شروع میکنه بخدا از وقتی گفت دعا کردم امتحانتو بد بدی روانم بهم ربخته

💔💔 کاش اینجوری نبود

مامان یکی دوستام بود ..  دیگه رفت دکتر 

بهتر شد .. فقط رو درست تمرکز کن برو دانشگاه بعدم مستقل میشی 

ولی اگه درمان نشه همیشه یه خاره برات 

به چشم یه بیمار که سرطان روح داره بهش نگاه کن. اینجوری تحملش اسون تره 

حتما خودتم باید تراپی بشی چون اسیب دیدی

مامان یکی دوستام بود ..  دیگه رفت دکتر  بهتر شد .. فقط رو درست تمرکز کن برو دانشگاه بعدم ...

بهش میگم برو دکتر قبول کرد بابام زیر بارش نمیره میگه مامانت مشکلی نداره 

لطفا برای منو خواهرم دعا کن خیلی حالمون بده

بهش میگم برو دکتر قبول کرد بابام زیر بارش نمیره میگه مامانت مشکلی نداره  لطفا برای منو خواهرم ...

ببین باید برا بابات بگی .. حرف بزنی  مشکلات و احساسات براش بگو . یبار خودت و اجیت ببرینش بیرون و بگید خیلی دارید اسیب میبیند‌ اگه الان فکری نکنه بعدا باید ستاتون ببره دکتر 

عزیزم معلومه دختر خوبی هستی ان شالله موفق بشی تو درست 

ولی خب همه ما به نحوی اسیب پدر مادر خوردیم 

خودم به شکل دیگه اسیب خوردم 

شش سال دور از خونه دانشگاه دولتی بودم . و هنوز اسیب اوت دوران بد باهام هست و توان پس میدم. ولی خب بازم زندگیم جمع کردم .. راهی هم جز درس نیست .. درس درس درس 

و اینکه بعدا شغل و درامد 

ببین باید برا بابات بگی .. حرف بزنی  مشکلات و احساسات براش بگو . یبار خودت و اجیت ببرینش بیرون ...

خواهرم نزدیک ده ساله داره به بابام میگه ولی بابام زیر بار نمیره 

ان شا الله امیدوارم شماهم حالتون خوب بشه ❤