2777
2789
عنوان

بارداری و مشکلات اقدام

66 بازدید | 5 پست

سلام رفقا من دو ساله که ازدواج کردم و شوهرم خیلی خسیسه اصلا بهم پول نمیده دکتر برم 

از مادرم پول قرض گرفتم رفتم سونوگرافی و آزمایش دادم 

یه کم تنبلی تخمدان دارم و مشکل هورمونی ام ندارم 

تورو خدا بگید چکار کنم بچه دار بشم خیلی حالم بده 

همش بهم تیکه میندازن شوهرم میگه طلاقت میدم خانوادمم بدونن رام نمی‌دن هرکی داروی چیزی می‌شناسه بگه بهم سپاس گذارم 

اگه ایتا داری درخواست دوستی بده

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خرج داره گلم از ادلی ک باردارشدی تا اخرش، بهش بگو اگه پول دادی برم دکتر میزارم باردارشم

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

سلام عزیزم،

من سر پسرم این کارا رو کردم و همون ماه اول باردار شدم.

بعد از رابطه تا بیست دقیقا پاها روی دیوار.

بعد از اون در طی روز هر وقت تونستی دراز بکشین و پاها روی دیوار.

شیاف عسل طبیعی برای تنبلی تخمدان و عفونت 

همین