2777
2789
عنوان

بیاید بگید زنگ بزنم یا نه

68 بازدید | 11 پست

با دوست پسرم بحثم شده واسه اولین بار

اون رو پیج اینستام بود عکسمو استوری کردم چن تا پسر قلب فرستادن منم جواب یکیشونو دادم و اونم هی چتو ادامه داد منم گفتم ممنون لطف دارید هی ازم تعریف میکرد خلاصه رلمم رو پیجم بود دید و ناراحت شد منم گفتم ناراحتی بلاکشون کن فلان بعد گف خیلی دلم ازت شکسته منم چیزی نگفتم از پیج انداختمش بیرون انفالوش کردم الان تقصیر منه بهش زنگ بزنم؟ اون خیلی پسر سر ب زیریه وااقعا

کاربری دست دو نفره ✋️ 

مقصری

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتاه اولو اخرت این بود که حریم خصوصی واسه خودت تعریف نکردی

نمیگم پنهان کاری کن

ولی هیچ دلیلی نداره نه پسر و نه دختر و نه زن و شوهر رمز و حریم خصوصی دنیای مجازی همو داشته باشین یا چک‌کنید همو این خیلی کار چیپیه از نظر من ببخشید اابته

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

بعدم منم شایدجاش بودم ناراحت میشدم

خودتو بزار جای پارتنرت...چند نفد اویزونش شن و تو همزمان بخونی!!چه حسی بهت دست میداد!!

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
اشتاه اولو اخرت این بود که حریم خصوصی واسه خودت تعریف نکردی نمیگم پنهان کاری کن ولی هیچ دلیلی ندار ...

اره درسته سر ی داستان دادم 

عزیزم الان زنگ‌بزنم غرورم میشکنه؟؟؟

کاربری دست دو نفره ✋️ 

میگم پرو نشه یوقت

اخلاقش مگه اونجوری از اونایی که بهشون احترام بزاری فکر میکنن خبری؟

ولی خب  ببین حرفت تو اینستا با اون پسر در چه حد بود اگه الکی گیر داد که ولش ولی خب اگه خودت جای اون بود ناراحت میشدی خب مقصری نمیشه کاریش کرد باید خودت بری جلو چون اگه نری نمی تونی انتظار داشته باشی اگه اونم اشتباهی کرد بیاد جلو 

اخلاقش مگه اونجوری از اونایی که بهشون احترام بزاری فکر میکنن خبری؟ ولی خب  ببین حرفت تو اینستا ...

نه اونطوری نیسوخیلی ساده س 

در حد ۳۰ ۴۰ تا پیام منم واسه طرف قلب فرستادم و گف کدوم محله اید فلان و دوست دختر من شو

کاربری دست دو نفره ✋️