2777
2789

قطعا همه ما عزیزانی داریم که کنارمون نیستن حالا فکر کنن از تو آسمون میبینن این حرف هایی که می گید 

یه جمله بهش بگو.

من:

مادر بزرگ عزیزم کاش بیشتر کنارت می نشستم بیشتر قدرت میدونستم

داداش محمدم کاش میدونستم آخرین بازی هست که میبینمت(شوهرم خواهرم هم پسر عمه)

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

آخ که بابایی شدید دلم برات تنگه کاش بودی پیشم بغلت میکردم، تو که عاشق تمام بچه ها بودی میدونی چقدر سخته وقتی دختر کوچولوی من میگه بابابزرگ من کیه.

دلم هوات را کرده بابای آسمونیه من برام دعا کن روزهای سختی را میگذرونم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جاریم میگم که سه ماه پیش از دستش دادیم

دخترت خیلی دلتنگته.چادر جشن تکلیفش اماده شده.اخر هفته قراره براشون جشن بگیرن.تویی که از همه بیشتر منتظر اون روز بودی،تویی که خرید کرده بودی ۲۸ مهر که به سن تکلیف میرسه مهمونی بدی،خودت روسریشو سرش کنی حالا نیستی.۲۳ روز قبل جشن تکلیفش رفتی و همه ی ما رو گذاشتی تو یه بهت عجیب که فکر نکنم حالا حالا ها ازش در بیایم.

کاش حداقل به خوابش بیای که یکم دلش آروم بگیره🖤

به جاریم میگم که سه ماه پیش از دستش دادیم دخترت خیلی دلتنگته.چادر جشن تکلیفش اماده شده.اخر هفته قرا ...

چطور فوت شد؟

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه