2777
2789
عنوان

از دیشب دارم به حال خودم گریه میکنم

351 بازدید | 25 پست

خانواده شوهرم بعد ۱سال ونیم مجبورم میکنن که باید عذا خوردنمون یکی شه چون شوهرم داره درس میخونه نمیتونه خرجی بده من به همهچی تن دادم به شوهرم گفتم اینو قبول نمیکنم گفت باشه ولی الان سه روزه روز و شب ندارم هی مامانش زنگ میزنه باید بیاید ناهار و شام😭😭😭😭من بدم میاد ازشون همیشه منو ناراحت میکنن ولی نمیزارن شوهرم بفهمه شوهر بودن ینی چی زندگی خرج داره 

چند هفته ام هست شوهرم جاشو ازم جدا کرده به بهانه درس خوندن هی میگه خسته ام اصلا بهم توجه نداره بهش 

روز زن هیچی برام نگرفت گفتم یه تبریک خشک و خالی میکفتی میگه تو پیرم کردی تو زندگی من چیکار کنم الان😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو غذا بفرستن. مادرشوهر من یا ما میریم یا اگه نریم میفرسته واسمون

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
من خوشم نمیاد یه بار رفتم خاهر شوهرم گفت رفتن گشت بعد برای شام خوردن تشریف اوردن

خب نرو بگو ب شوهرت ی قابلمه کوچیک بفرستن اگه دوست دارن

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
اره

نمیدونم چی بگم ؛😮‍💨

منم تو یه ساختمون باهاشون زندگی میکنم؛ بعضی شرایط رو نمیتونم عوض کنم. اجباری کنار میام.بخاطر آرامش خودم؛ 

علاجش فقط مستقل شدنه گلم؛ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )