2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم جون میدم دارم میمیرم از۶ هفته شروع شده الان ۸ هفته و ۵ روزه ادامه داره حالم از خونه 😭😭😭از شوهرم از بچه هام از زندگیم بد میشع افسردگی شدید گرفتم 😭😭😭😭

جاریم اصلا  سر هیچ کدوم از بچه هاش حالش بد نشد

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 
عزیزدلم خدا نی نیتو حفظ کنه برات ان شاءالله به سلامت دنیاش بیاری  واسه منم دعا کنید پری نشم ای ...

منم نازایی داشتم .. دیگه بیخیال شدم گفتم فوقش بچه میگیرم از بهزیستی .. ماهی که بیخیال بودم  شدم .. 

ولی خب بارداریم سخته . استراحتم 

منم نازایی داشتم .. دیگه بیخیال شدم گفتم فوقش بچه میگیرم از بهزیستی .. ماهی که بیخیال بودم  شدم ...

عزیزم ان شاءالله صحیحو سالم بدنیاش میاری این ماهارو هم به خوبی میگذرونی 

خدایا برای همه چی شکرت