2777
2789
عنوان

تجربه من از سونو آنومالی ۱۴۰۲

23780 بازدید | 40 پست

سلام ب همه عزیزانم مامانا باردار و مامان های آینده 🌹🌹

بچه ها من امروز سونو‌گرافی انومالی رو‌انجام دادم 

البته مرکز پژوهشگاه رویان مد نظرم بود چون ان تی و تمام ازمایش هامو اونجا دادم و بهشون اطمینان دارم 

از ده روز قبل زنگ زدم و نوبت گرفتم و امروز رفتم 

ساعت ده صبح ک رسیدم و خیلی شلوغ بود با اینحال بهم گفت برو صبحانه شیرین بخور بیا مثانه هم خالی باشه 

ساعت ۱۰ نیم اینجا باشم 

من رفتم ابمیوه و‌کیک گرفتم و خوردم ک مطمئن شم بچم بیدار میشه و‌همکاری کنه با من 

ک خداروشکر بسیار همکاری کرد و تمام مراحل خوب پیش رفت 

حدودا ۴۰ دقیقه طول کشید و بسیار بسیار دکتر خوب و‌مهربونی بود ک کاملا بهم توضیح میداد

البته تو ان تی ب من گفت پسر اما اینجا ب من گفت دختر 

انقدر من تعجب کردم ک بنده خدا ۴ تا ۵ بار چک کرد اخر گفت دختر😍

تجبم برای این بود ک هر کی منو میدید و تمام علائمام ب پسر میخورد 

پس ب ظاهر و ویار نیست 🤣🤣

بچه ها هزینه سونوی انومالی هم شد ۵۵۴ هزار تومن 

♥️♥️

هر کی سوالی داشت در خدمتم😊😊

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
چ جالب‌ من کلا ده دقیقه شد...

عزیزم خدا حفظش کنه 

🌹🌹

نی نی شما چی بود؟؟؟

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم حدود یکساعت طول کشید چون نی نی من اصلا همکاری نکرد و سرش پایین و پاهاش معلق رو هوا بود😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

برای منم حدود یکساعت طول کشید چون نی نی من اصلا همکاری نکرد و سرش پایین و پاهاش معلق رو هوا بود😂😂

عزیزم 😍😍

دختر من خیلی بلا بود همش در حال چرخش و بازی بود 

سلامت باشی عزیزم گل پسره😍🥰

خدا حفظش کنه برات خوشگلم♥️♥️

پسر من یه جایی گیر کرده بود هر چی خوردم تکون نخورد حتی نتونست مغزشو اینارو ببینه سرش پایینه پایین بود فرداش بهم گفت به یه حالت خاص بخواب صبحونه کره و عسل بخور بیا ک خوردم و رفتم خداروشکر بعد بیس دقیقه تکون خورد و دکتر سریع همه جاشو چک کرد و گفت پسره خخخخ

پسر من یه جایی گیر کرده بود هر چی خوردم تکون نخورد حتی نتونست مغزشو اینارو ببینه سرش پایینه پایین بو ...

پسر شیطون بلا😍😍

خدا حفظش کنه براتون عزیزم 🌹🌹

من مادر شوهرم عااشق پسر بود ک نشد 

اما خودم خوشحالم ک دختر دارم 

خدارو شکر♥️♥️

چطور تو ان تی گفته پسر بعد گفته دختر آخه خیلی احتمال خطا کمه اگه حرفه ای باشه بنظرم برو یه جای دیگه ...

گفت احتمالا بخاطر استخون بندیش بهت گفته پسر اتفاقا همون خانوم دکتر ان تی  هم اونجا بود 

همون موقع هم گفت احتمالا پسر 

بنده خدا چندین بار چک کرد و اخر گفت نه بابا ص در صد دختره🤣🤣

هزینه سونو با بیمه شد ۵۰۰؟؟  آخه جایی ک من نوبت گرفتم. گفت ۱ و ۵۰۰

نه عزیزم 

انومالی با بیمه نیست ازاد حساب میشه