2777
2789
عنوان

هدیه‌ی تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
چه آبجی مهربونی هستی شاغلی شغلت چیه ؟

قربونت برم عزیزم لطف داری  

راستش توی خونه بخاطر بیکاری با

بچه‌های اقوام یا آشناها و همسایه‌ها 

منطق و ادبیات و فلسفه کار می‌کنم

خودم دبیر نیستم ..

این هم نمیشه گفت شغلمه ؛ یه طور سرگرمیه

یه کوچولو هم درآمد دارم

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهه. اگه تو بازار طلا فروشان بگردین مغازه‌هایی هستن درحد ۷۰۰ ت هم دارن.‌ حتی کمتر 

مرسی عزیزم

نمی‌دونستم

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
فکر می‌کنم پلاک بهتره

اینجور تو قیمت طلافروشی قیمت کردم بدون زنجیر ۷۰۰ هزار تومن چند صوته 

تک پلاکم ۴۰۰ تومن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

فدات. انشالله به زودی میرس ی😍

سلامت باشی مرسی قشنگم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اینجور تو قیمت طلافروشی قیمت کردم بدون زنجیر ۷۰۰ هزار تومن چند صوته  تک پلاکم ۴۰۰ توم ...

چقدر نازن ایناااا

عزیزم مرسی بابت راهنماییت

عالیه .. اگه بتونم یه چیزی توی

همین سبک پیدا کنم خیلی خوب می‌شه  

چقدر نازن ایناااا عزیزم مرسی بابت راهنماییت عالیه .. اگه بتونم یه چیزی توی همین سبک پیدا کنم خیلی ...

انشالله بسلامتی و دلخوشی عزیزم