2777
2789
عنوان

هدیه‌ی تولد

112 بازدید | 24 پست

برای دختر 17 ساله چی پیشنهاد میدید ؟!

به لوازم آرایشی و این چیزا علاقه نداره ..

خواهرمه، تا دو تومن احتمالا می‌تونم براش

خرج کنم

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

پلاک طلای اسمش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول بهتره کارت هدیه.

نه راستش از اون آدما نیستش که

با پول خوشحال شه

با هدیه خیلی خوشحال میشه .. هرچند کوچیک

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
چهار پنج ملیون میشه .

چند صوت میتونه بخره من اون روز پرسیدم ۱/۵۰۰

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

طلای ریز. براش پس‌انداز خوبیه

آره اتفاقا بهش فکر می‌کردم

ولی بنظرم خیلی میشد قیمتش

از قیمت طلا خبر ندارم

یکم دیگه روش بزارم ؛ با سه تومن میشه

یه تیکه طلا بخرم بنظرتون ؟!

آره اتفاقا بهش فکر می‌کردم ولی بنظرم خیلی میشد قیمتش از قیمت طلا خبر ندارم یکم دیگه روش بزارم ؛ ب ...

اره میشه گوشواره پلاک انگشتر

آره اتفاقا بهش فکر می‌کردم ولی بنظرم خیلی میشد قیمتش از قیمت طلا خبر ندارم یکم دیگه روش بزارم ؛ ب ...

ارهه. اگه تو بازار طلا فروشان بگردین مغازه‌هایی هستن درحد ۷۰۰ ت هم دارن.‌ حتی کمتر 

اره میشه گوشواره پلاک انگشتر

فکر می‌کنم پلاک بهتره

امضات  جالبه صلوات فرستادم برات .رسیدی بهش؟

نه فعلا عزیزم ممنونم ازت دلت شاد😊❤