سلام به همگی. خانوما من تویه ۶ هفتگی اولین سونوم رو رفتم که همه چیز اوکی بود صدای قلب هم شنیدم. اما دکتر گفت هماتوم ساب کوریونیک به ابعاد ۱۱ در ۳ میلی متر بود . دکترم شیاف پروژسترون نوشت به صورت مقعدی شبی یکی گفت استفاده که کار سنگینم گفت نکن. خلاصه امروزم که ۸ هفته هستم باز رفتم سونو . بچه هم بزرگتر شده قلبش هم ضربانش ۱۴۰ بود سونوگرافیسته بهم گفت همه چی اوکیه بهش گفتم سری پیش بهم گفتی هماتوم دارم ببین اون رفته یا نه؟
هی گشت و نگاه کرد گفت من دیگه هماتومی نمیبینم . باز هی گشت و هی اون بیلبیلک سونوگرافی رو روی شکمم چرخوند. بعد گفت یکی هست ولی کوچیکتر شده. گفت نگران نباش رشد بچه خوب بوده نگرانی ای نداره. ولی وقتی جواب سونو رو داد دستم دیدم نوشته هماتوم سایزش ۲۲ در ۵ میلی متر .
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
خیلی برام عجیبه واقعا چرا اولش گفت نمیبینم . بعدش گفت کوچیکتر شده ولی سایزی که تویه برگه نوشته بیشتر از دفعه قبله؟؟؟ من چی کار کنم دیگه؟؟؟ 😭😭😭😭
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چی شد؟؟ من خیلی میترسم و اینکه دلم نمیخواد استراحت باشم تویه خونه
به نظرتون یجا دیگه ام بازم برم سونو؟؟ ممکنه اشتباه کرده باشه؟ 😭😭😭😭 ای خدا چی کار کنم؟
اخه نه درد دارم نه خونریزی نه لکه بینی
الان دخترم کنارم خوابیده. روزهای پر استرسی داشتم.فقط با استراحت مطلق رفع شد.
الهی عزیزم 🥹🥹🥹 خداروشکر که جفتتون الان سالمید . برای منم دعا کنید. من اوایل بارداریم خیلی کار سنگین و ورزش سنگین کردم دکترم میگه بخاطر اونه. استراحت کنی جذب میشه ولی چرا جذب نشد. من نمیتونم واقعا یکجا بشینم .
الهی قربونش برم امروز کله اش مشخص بود خدا خیلیییی ناز بود 🥹🥹🥹
نه فقطططط استراحت کن. واسه توالت و حمام بلند شو. استراحت کنی زود رفع میشه
ممنونم عزیزم . یعنی حتی غذا درست نکنم؟ خونه تمیز نکنم؟؟
داروش همون شیافه بزن حله البته اگربزرگتربشه حتمابه دکترت بگوحتما
امروز عصر اگه بشه میرم بت دکترم نشون بدم جوابو . اخه صبح سونو دادم ولی دکترم فقط عصرا هست. برام دعا کنید