تورو خدا اگه تجربه هر کدومو دارید بمونید من چند روز بود عفونت داشتم با ترشح و خارش فراوان و التهاب چون قبلا تجربه عفونت داشتم و قرصاشو حفطم خودم رفتم خریدم و یکی دوروزه مصرف میکنم ترشحم کمتر شده ولی دیروز که رفتم دسشویی ازم یقطره خون دفع شد که چون دقیقا موعد پریودم بود گفتم حتما دارم پریود میشم ولی نشدم و بعدش خونی نیومد دیشب که کرم واژینال داشتم استفاده میکردم خیلی معذرت میخوام ولی اپیلاکاتورو دراوردم خونی بود تهش صبحم که رفتم دسشویی و اون کرم دفع شد اونم خونی خیلی میترسم یعنی بخاطر پریودیه یا زخمه؟هر کس تجربه داره لطفا بنویسه مهم برام یکی دو روز هم نمیتونم فعلا برم دکتر
عزیزم میشه از فریز برام بگی ؟ نتیجه ش چطور بود برای مادرتون ؟یه بار جواب نداد؟
والله مادرم سالها قبل درمان کرد الان فکر کنم روشهای جدیدی اومده باشه مادرم ۱۷-۱۸ سال قبل انجام دادند. ممکنه عفونت داشته باشی. حتما پاپ اسمیر بده تا نوع عفونت هم مشخص بشه . برو پیش دکتر زنان
عزیزم منم زخم دارم گفتن شدیده بیا فریز کن چرا از پلاسما نگفت بهم دکتر؟چجوریه ؟زخم شدید هم درمان میکن ...
نمیدونم بخداچون دکتر ب مننگف زخمم شدیده یان فقط گفت عفونت شدید داری از عفونته ک دهانه رحم زخم میشه اما نگف فریز کن خیلی راحت و سرپاییه بدون هیچ دردی ده دیقس کلا