2777
2789
عنوان

سوال درمورد عفونت و زخم دهانه رحم

564 بازدید | 33 پست

تورو خدا اگه تجربه هر کدومو دارید بمونید من چند روز بود عفونت داشتم با ترشح و خارش فراوان و التهاب چون قبلا تجربه عفونت داشتم و قرصاشو حفطم خودم رفتم خریدم و یکی دوروزه مصرف میکنم ترشحم کمتر شده ولی دیروز که رفتم دسشویی ازم یقطره خون دفع شد که چون دقیقا موعد پریودم بود گفتم حتما دارم پریود میشم ولی نشدم و بعدش خونی نیومد دیشب که کرم واژینال داشتم استفاده میکردم خیلی معذرت میخوام ولی اپیلاکاتورو دراوردم خونی بود تهش صبحم که رفتم دسشویی و اون کرم دفع شد اونم خونی خیلی میترسم  یعنی بخاطر پریودیه یا زخمه؟هر کس تجربه داره لطفا بنویسه  مهم برام یکی دو روز هم نمیتونم فعلا برم دکتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاپ اسمیر دادی؟ ممکنه زخم دهانه باشه که خیلی ها دارند و درمان میشه. مادرم منم داشت دوبار فریز ...

عزیزم میشه از فریز برام بگی ؟ نتیجه ش چطور بود برای مادرتون ؟یه بار جواب نداد؟

اگ زخم داری پلاسما انجام بده خیلی خوبه دوجلسه زود خوب میشی کامل عفونت ازبین میره انجام دادم من

پلاسماچیه عزیز؟؟

میشه توضیح بدی 

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
اگ زخم داری پلاسما انجام بده خیلی خوبه دوجلسه زود خوب میشی کامل عفونت ازبین میره انجام دادم من

عزیزم منم زخم دارم گفتن شدیده بیا فریز کن چرا از پلاسما نگفت بهم دکتر؟چجوریه ؟زخم شدید هم درمان میکنه ؟

عزیزم میشه از فریز برام بگی ؟ نتیجه ش چطور بود برای مادرتون ؟یه بار جواب نداد؟

والله مادرم  سالها قبل درمان کرد الان فکر کنم روش‌های جدیدی اومده باشه مادرم ۱۷-۱۸ سال قبل انجام دادند. ممکنه عفونت داشته باشی. حتما پاپ اسمیر بده تا نوع عفونت هم مشخص بشه . برو پیش دکتر زنان

والله مادرم  سالها قبل درمان کرد الان فکر کنم روش‌های جدیدی اومده باشه مادرم ۱۷-۱۸ سال قب ...

دوتا دکتر رفتم عزیزم 

پاپ اسمیر هم دادم عفونت نداشتم ففط زخم داشتم فکر کنم بعد زایمان اینجوری شدم 

از روش جدید نگفتن هر دو گفتن بیا فریز کن اونم میترسم برم

عزیزم منم زخم دارم گفتن شدیده بیا فریز کن چرا از پلاسما نگفت بهم دکتر؟چجوریه ؟زخم شدید هم درمان میکن ...

نمیدونم بخداچون دکتر ب من‌نگف زخمم شدیده یان فقط گفت عفونت شدید داری از عفونته ک دهانه رحم زخم میشه اما نگف فریز کن خیلی راحت و سرپاییه بدون هیچ دردی ده دیقس کلا

نمیدونم بخداچون دکتر ب من‌نگف زخمم شدیده یان فقط گفت عفونت شدید داری از عفونته ک دهانه رحم زخم میشه ...

نه به گفت عفونت کم داری اونم نیاز به دارو اینا نیست فقط زخم داری گفت شدیده پس خودم به کتر بگم پلاسما درمانی کن؟