2777
2789

شوهر بی فکرم برام ۱۲ تا النگوی ضخیم خریده ! اصلا به فکر من نیست ! حالا من النگوهام رو کجا جا بدممم ! ایش ! توروخدا خانوما بیایید کمک !

تبپیکال بعضی دوستای نی نی سایتی 😂😂😂😂😂😂

مزاح_فرمودم#  

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند مورد دیدم . کلی النگو داشتن خشک و زیاد .

دو تا دستاشون پر بود از النگو .  

هنوز پیش النگهاشون دستبند پهن هم داشتن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برا رضا خدا یه ۶ تاشون بده به من  ما که شانس نداریم شوهرمون ۱۲ تا  بهمون بده 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مثل دخترپاییزی اون میگه ایش من پراید میخواستم ولی شوهرم ۲۰۷ گرفت

وای یه کاربر سم بود میگفت با شوهرم قهرم من برلیانس میخواستم دنا خریده 😐😂 آخرم عکس ماشین شوهرش گذاشت چانگان بود 🤣🤣🤣🤣🤣

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم