2777
2789
عنوان

شوهرم برام ۱۲ تا النگوی ضخیم خریده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 57 پست
وای یه کاربر سم بود میگفت با شوهرم قهرم من برلیانس میخواستم دنا خریده 😐😂 آخرم عکس ماشین شوهرش گذاش ...

🤣🤣🤣🤣

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بچه هاا من ی همکار داشتم زمان شاغلیم یادش بخیر میگفت من شوهرم از ادمای نزدیک رئیس جمهوره بعد مستاج ...

سلطان چوسی بوده 😂😂😂

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلطان چوسی بوده 😂😂😂

بخداا من بجاش خجالت میکشیدم😅😂😂

اخه همهه جا میگفت همه ام میدونستن ک چاخان میکنه روشون نمیشد چیزی بگن

اینم فک میکرد ما باور کردیم🥴🤦‍♀️

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
بخداا من بجاش خجالت میکشیدم😅😂😂 اخه همهه جا میگفت همه ام میدونستن ک چاخان میکنه روشون نمیشد چیزی ...

😂😂😂😂😂😂😂

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
یعنی عاشقتونم😂😂😂😂😂.....خیلی باحالین خداخیرتون بده یکم روحیه میدین😘😘😍😍

بوس بهت 😘😘❤️❤️

یدونه دختر پاییزی بود میگفت شوهرم به من پول داده بنظرتون چیکارش کنم همه چی هم دارم گوشی ماشین طلا لب ...

😂😂😂😂😂😂

ای بابا خواهر منکه دیگه با بانک قرارداد بستم چند تا از گاوصندوقاشونو اجاره کردم بخدا که خونمون ۱۲ ...

شوهر بی فکر من ک از بس سند ها ی زمین  تو خونه داشت دیگ  اتاق جا نداشت سندهاشو دادم بازیافتیا ببرن  .یه اتاق پر کرده بود از سند .ویلا و شرکت و کارخونه و...‌‌

ایششش

انسانها  تنها  به« مهر »برترند  ز  همدیگر
شوهر بی فکر  منم ویلا برام خریده 😭😭😭

اخی دلم کباب شد برات چقدر بی رحمه شوهرت😔😭😂

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اخی دلم کباب شد برات چقدر بی رحمه شوهرت😔😭😂

ارعه دیگ همه خبرنگارا و مجریا میگن ک بی رحمه

ولی کریس من یکم بی فکره 

فک کنم بشناسیش کریس همزورث 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
شوهر بی فکر من ک از بس سند ها ی زمین  تو خونه داشت دیگ  اتاق جا نداشت سندهاشو دادم ب ...

😂😂😂😂😂