خلاصه میگم درس با بچه و حاملگی میشه خوند؟من یه سال دیگه دارم تا کنکور از یه طرفم شوهرم بچه میخواد و خودمم حقیقتا دلم میخواد ولی فقط امسال مهلت کنکور فرهنگیان دارم به خاطر شرایط سنیش...حالا بگید میشه با حاملگی و بچه بتونم کنکور قبول شم واسه فرهنگیان؟لطفا کمکم کنید سخته یانه ممکنه یانه؟نظرت میتونه ایندمو تغییر بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو حاملگی میتونی درس بخونی البته اگه حاملگی راحتی داشته باشی ولی فکر بعدش کردی به دنیا بیاد قبول شی ...
آره همسرم میگه خودم پشتتم میگه من شده سرکار نرم بچه رو نگه دارم این کارو میکنم ولی خب من میگم تا اون موقع بچم پنج ماهه اینا میشه ان شالله هفته ای دو سه روز دانشگاه دارم میزارم مهد و خودمم بین کلاس ها میرم پیشش به نظرت میشه با وجود حاملگی درس خوند ؟
آخه مشکل اینه چندساله ازدواج کردم همسرم به شدت دلش میخواد بچه ...از یه طرف میگم کنکور بدم و تو دانشگاه بچه نوزاد و حاملگی اینا سخته دیرم میشه نمیدونم چه کنم
آره همسرم میگه خودم پشتتم میگه من شده سرکار نرم بچه رو نگه دارم این کارو میکنم ولی خب من میگم تا اون ...
رو حرف مردا که زیاد حساب نکن بچه داری الکی نیست مطمئن باش کم میاره دستت میزاره پوست گردو بچه پنج ماهه هم گناه داره بزاری مهد خیلی کوچیکه به نظرم با همسرت حرف بزن بچه باشه برای بعد اگه راضی نشد یه برنامه دیگه بچین با مادرت هماهنگ کن برا نگه داری بچه اگه پیشته