2777
2789
عنوان

شوهرم برای تنبه من باهم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 59 پست
اون چتای فحشای خواهرشو نشون بده از خجالت بکشه

میگه قصدش دفاع از من بوده تو هم جای اون بودی همین کارو میکردی

اما تو خودش میدونه کار اشتباهی هست اما به زور میخواد مارو اینطوری با هم آشتی بده

من و همسرم دعوا بودیم و اون تو موضوع ما دخالت کرد و بهم توهین کرد

خودتون اجازه دخالت دادین

وگرنه دعوای زن و شوهرو کسی جز خودش بیرون نمیبره

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت کن قانع کن که کار اون اشتباه بوده مقصر اونه ...با قهر کردن و جدا خوابیدن مشگلات حل نمیشه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

همسرت خودشون باید پشت شمارو بگیره(البته یه طرفه به قاضی نمیرم چون جریان دعواتون رو نمیدونم حرفام کلی هستش)

من همسرم اگر نرم ناراحت میشه ولی هیچ اصراریم نداره که کوچیکم کنه فوقش خودش سرپایی میره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
دقیقا خودمم همین فکرو میکنم، اما از این ناراحتم که همسرم به خاطر خواهرش به راحتی زندگی منو وخودشو تل ...

اصلا اين قسمتش مهم نيست كه چرا اينكارو ميكنه

يا ميتونه روابط رو مديريت كنه يا بلد نيست كه ظاهرا دوميه

و همين رو بهش بگو

٥ سالشه مگه كه قهر ميكنه؟ والا من در مورد دختر ٩ ساله ام هم تا ميخاد به اصطلاح با گريه و قهر "اخاذي" كنه ميگم حتي اگرم دلم ميخاست ديگه با اين حركتت محاله اينكارو انجام بدم برات!

شما خيلي آروم بدون دعوا همين رو بهش بگو كه حتي اگر هم ميخاستم الان امكان نداره به خواسته تو عمل كنم 

يا مثل يه مرد متاهل و بالغ رفتار كن يا منم همينه كه هست

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
میگه قصدش دفاع از من بوده تو هم جای اون بودی همین کارو میکردی اما تو خودش میدونه کار اشتباهی هست ام ...

درکت میکنم منم۶ماه با پدر ومادر خ

همسرم کات بودم با اصرارررر زیاد برادر همسرم رفتیم خونش مهمانی آشتی کنون،من خیییلی سرد سلام و خداحاغظب کردم حالا بعد چند وقت خونه کسی دیدمسون بهم پشت کردن!بلای من سرت میاد!دوباره بهت بی احترامی میکنه اگه بری خونشون !تازه من خونشون نرفتم خونه ی واسطه برای دوستی رفتم

من جای شما بودم به همسرم می گفتم به یه شرط میام.. 

اونم اینه که با هم بریم اونجا بعد به خواهرت بگی که ببین نمی خوام این مساله پیامک ها رو باز کنم و صحبت و بحثی بشه.. فقط اینو می خوام بگم زن من الان اینجاست چون من خواستم.. چون به خاطر من اومده، چون نمی خواست من ناراحت باشم و به نظر من احترام گذاشت . حالا تو هم باید بدونی این زن منه، پس تو هم باید به خاطر من احترام نگه داری، که من ناراحت نباشم، که بفهمم برای داداشت ارزش قائلی.. چون من خواهرم رو می خوام هم زنم رو... پس با بحث و دلخوری فقط منو آزار میدید.. بعد دیگه در مورد این دلخوریتون حرف نزنید و سعی کن معمولی رفتار کنی 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه داداش خوبی داره خواهر شوهرت والله داداش منم فقط منو داره ولی به هیچ جاش هم نیست بیشتر از زنش خودش آدمو محل نمیده حرص یه داداش خوب به دلم موند خواهرم که ندارم چقدر دنیا نامرده من به کسی بدی نمیکنم داداش خوب گیرم نیومده بعد یکی عین خواهر شوهرت بعد یه داداش داره طرفداری هم میکنه 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من شوهرم هشتا خواهر داره با چند تاشون از همون اول خودش قهر بود با بقیه یکی یکی هر کدوم میخواستن زندگی مارو خراب کنن و با من دعوا میکردن .‌‌‌‌‌منم خونه شون نرفتم ‌‌ جز این آخرین خواهر خیلی حرومیه بهش میگه خودت بیا پیشم خواهر ووو اینو خر می‌کنه یبار.‌..بخاطر این اشغال منو زد .خدا سر خودش و دختر انترش بیاره ..بگین امین... خبر دارم که رفته بود منم دعوا کردم بهش گفتم آدم کثیف و دورو هستی ووو دیگه نرفته فکر کنم ‌..البته شوهرم خودش ازشون خیلی بدی دیده ..ولی دم دمیه یه روز میگه خانوادم هستن یه روز میگه خون لقشون ‌‌

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
میگه قصدش دفاع از من بوده تو هم جای اون بودی همین کارو میکردی اما تو خودش میدونه کار اشتباهی هست ام ...

خب اصلا چرا خواهرهمسرت باید میفهمید شما دعوا کردید یا قهرید و...‌؟ خودتون اجازه دخالت دادید

الانم با همسرت صحبت کن بگو حتی اگر قصدش دفاع بوده اشتباه کرده و قابل قبول نیست باید عذرخواهی کنه، ایشون برعکس ماجرا رو میپذیره؟

در ضمن مگه بچه دوساله است ک برای رسیدن ب خواسته هاش قهر میکنه ؟! 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم من مجردم 

ولی اگه تصمیمت اینکه نری خونه خواهرشوهرت تا وقتی که اخلاقش درست بشه و احترام بذاره

با شوهرت خوب رفتار کن حتی الان که قهره 

دعوا و داد و بیداد و فحش و بدو بیراه نباشه 

باهاشم قهر نباش یعنی معمولی حرف بزن شاد باش برای خودت غذای خوب بخور به اونم تعارف کنه اگه بی محلی کرد بازم تو ناراحت نشو و زندگی تو کن

ولی بهش بگو که چقدر احترامش برات مهمه و اگه کسی بهش بی احترامی کنه خیلی ناراحت میشی و شاید دیگه به اون طرف محل نمیذاری 

بگو که انتظار دارم توهم به عنوان شوهرم همسرم عزت و احترامم برات مهم باشه 

من مشکلی ندارم با خواهرت اما تا وقتی که احترام من که  همسرتم نگه نداره نمیتونم برم خونش 

ولی بازم با شوهرت  خوب باش

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
همسرت خودشون باید پشت شمارو بگیره(البته یه طرفه به قاضی نمیرم چون جریان دعواتون رو نمیدونم حرفام کلی ...

خودشو چند بار بدون من رفت خونه خواهرش اما میگه دوست ندارم بدون تو برم و جلوی دامادمون خجالت میکشم