2777
2789
عنوان

شوهرم برای تنبه من باهم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا زندگیتو زهر میکنی  برو همراش  محل نده خواهر شوهرتو

مسئله اینکه من با رفتنم خودم بی ارزش میکنم و این باعث میشه فک کنه هر وقت بهم توهین کرد در نهایت من میرم خونشون

منم که نمیخوام و نمیتونم برای یک عمر باهاش قطع رابطه کنم چون همسرم فقط ی خواهر داره، اما میخوام قهرم طولانی بشه که به راحتی به خودش اجازه توهین نده

من بودم می رفتم ولی فقط سلام ،هیچ نگاه یا صحبتی باهاش نمی کردم،خداحافظ.دوبار ایمحوری برم خودش پشیمون میشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
مطلقا باج نده! چون تكرار ميكنه براي خواسته هاي بعديش

دقیقا خودمم همین فکرو میکنم، اما از این ناراحتم که همسرم به خاطر خواهرش به راحتی زندگی منو وخودشو تلخ کرده

مسئله اینکه من با رفتنم خودم بی ارزش میکنم و این باعث میشه فک کنه هر وقت بهم توهین کرد در نهایت من م ...

همه اینا که دارن شیرت میکنن محل نده و نرو و فلان،خودشون همچین کارایی نمیکنن

شما هم لج نکن،دو نفر ادم بالغید،باهاش صحبت کن متوجهش کن که رفتار خواهرش خوب نبوده،بگو رفت و امدم بکنم فقط بخاطر احترام خودته

زندگیتو تلخ نکن

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من