2777
2789
عنوان

شوهرم برای تنبه من باهم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 59 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8688623/مطالب-roya-am-را-براتون-جمعآوری-کردم

این pdf خوندی مطالب خوبی داره فک کنم بتونه راهنمای خوبی باشه 

در مورد قهر زن و مرد هم مطالب خوبی داره تو فهرست‌ هست

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
عزیزم من مجردم  ولی اگه تصمیمت اینکه نری خونه خواهرشوهرت تا وقتی که اخلاقش درست بشه و احترام ب ...

کاملا درست میگی
منم الان اصلا بداخلاقی و دعوا نمیکنم ... اما از اینکه زندگی هر دو مارو به خاطر خواهرش داره تلخ میکنه عذابم میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه داداش خوبی داره خواهر شوهرت والله داداش منم فقط منو داره ولی به هیچ جاش هم نیست بیشتر از زنش خودش ...

جونش برای خواهر درمیاد خیلی دوسش داره... من از این بابت ناراحت نیستم چون جز خواهرش کسیو نداره

اینکه نمیتونه داستان مدیریت کنه منو میرنجونه

کاملا درست میگی منم الان اصلا بداخلاقی و دعوا نمیکنم ... اما از اینکه زندگی هر دو مارو به خاطر خواه ...

بعضی وقتا مردا این شکلی میشن نمی‌فهمم چی دردیه 

حتی واسه خواهری که میخواد سر به تن شون نباشه خودشون میکشن بابای منکه بعضی وقتا این شکلی میشه 

خواهراشو خودش میشناسه هاا میدونه خیر خواهش نیستن ولی بازم اگه بدشونو بگی ناراحت میشه😂💔

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
خب اصلا چرا خواهرهمسرت باید میفهمید شما دعوا کردید یا قهرید و...‌؟ خودتون اجازه دخالت دادید الانم ب ...

میگه اون بزرگتره و نمیتونم بهش بگم عذرخواهی کن
فقط پاشو کرده تو ی کفش که بیا بریم خونه خواهرم و داستان تموم کنیم

من بودم می رفتم ولی فقط سلام ،هیچ نگاه یا صحبتی باهاش نمی کردم،خداحافظ.دوبار ایمحوری برم خودش پشیمون ...

من برم اینطوری برخورد کنم دوباره با همسرم داستان دارم و دوباره میخواد قهر کنه که چرا باهاش سرد رفتار کردم و میگه چرا خودت گرفتی براشون

همه اینا که دارن شیرت میکنن محل نده و نرو و فلان،خودشون همچین کارایی نمیکنن شما هم لج نکن،دو نفر اد ...

کاملا درست میگی
اما این قهر کردنش راه درستی برای راضی کردن من نیست
فکر میکنه با این رفتار بچگانه و تلخ کردن زندگی برای من میتونه منو قانع به رفتن کنه

این روش همسر شما که قهر کنه و جاشو جدا کنه و غذا نخوره شوهر من اخرین بار تا یک ماه انجام داد تا یک ما غذا نخورد حرف نمیزد چیزی برا خونه نمیخرید کلا بجز خواب بیرون بود و کلا هیچی به هیچ اخر یک ماه هم ده روز تنهایی رفت مسافرت و منم قبلش باهاش اتمام حجت کردم و خودم آشتی کردم. البته این چیزا رو همیشه داشتیم و وقتی من مخالف خواستش بودم اینجور میکرد . 

این روش همسر شما که قهر کنه و جاشو جدا کنه و غذا نخوره شوهر من اخرین بار تا یک ماه انجام داد تا یک م ...

ببخشید متوجه نشدم بلاخره شما برنده این داستان شدید یا همسرتون؟

ببخشید متوجه نشدم بلاخره شما برنده این داستان شدید یا همسرتون؟

اون به هیچ وجه کوتاه نمیومد من کوتاه اومدم و اشتی کردم ولی خب روی حرفم بودم و نمیگفتم معذرت میخام و اشتباه میکنم. فقط آشتی میکردم و از اون موضوع دیگه صحبت نمیکردم ولی همه حرفامو میزدم و اشتباهاتشو میگفتم و زندگی رو ادامه میدادم. ولی خب این حرفا هم روی اون تاثیری نمیزاشت کلا هر وقت به خواستش نمیرسید همینکارو میکرد و اصلا خسته نمیشد بیشعور. البته ما مشکلات خییلی زیادی داشتیم و کلا این شش سال زندگیمون همینطور بود و مثل دوتا غریبه بودیم و همیشه همینجور بود زندگیم. و اخرش که جدا شدم. ببین اون هیچ حد و مرز و ترسی نداشت مثلا یه شوهری ممکنه بخاطر غذا آشتی کنه یکی بخاطر رابطه یکی از ترس آبرو خلاصه هرکسی یه نقطه ضعفی داره ولی اون هیییچی براش مهم نبود. ولی شوهر شما اگه لجباز نباشه ممکنه زیاد نتونه اینو ادامه بده

کاملا درست میگی اما این قهر کردنش راه درستی برای راضی کردن من نیست فکر میکنه با این رفتار بچگانه و ت ...

شاید قبلا انجام داده و شما کوتاه اومدین

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

حالا هم اینطور واضح نمیتونید خواستتونو به کرسی بنشونین و اینکه انتظار داشته باشین خواهرش عذرخواهی کنه هم نمیکنه. بنظرم بزار آشتی کنه بعدش رفت و امد کنین ولی زیاد صمیمی نباش با خواهرش که زندگیتونو بدونه. و اینکه اگه الان خواهرش بدونه بین شما اختلاف افتاده برا این موضوع ممکنه سو استفاده کنه.همین که شوهرت اینا رو بدونه خودش بعد به خواهرش تذکر میده