2777
2789
عنوان

اتفاق امروز تو مدرسه دخترم خیلی ناراحتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خود دوتا بچه بودن حرف شما متین بود، نه اینکه یه مادر پاشه بره با بچه این مدلی برخورد کنه

البته که اول باید راستی آزمایی بشه.

شاید اون موقع اونم هیجانی شده، واکنش اولیه اش خوب نبوده.

ولی در کنارش اون کسی که واقعا کتاب رو بر می داره حساب دستش میاد.

نه والا دست معلم بوده  

اگه دست معلم بوده مادره باید از بچت معذرت خواهی کنه! و به بچشم یاد بده تا با چشمای خودش ندیده به بقیه تهمت نزنه. بچه های ما با چشمای خودشون میبینن همکلاسی وسایلشون برمیداره بازم دلمون نمیاد حرفی بزنیم میگیم بچست نمیدونه کارش زشته عیبی نداره 

نه والا دست معلم بوده 

خب پس حتما به ااون خانمی که اومده داخل کیف دخترت رو تفتیش کرده زنگ بزن و بگو فلان روز آخر ساعت بیاد و اگر جلوی همه ی بچه ها باهاش این برخورد بد رو کرده باید جلوی بچه های کلاس و معلم و شما از دخترت عذرخواهی کنه وگرنه از این به بعد هرچی توی کلاس گم بشه اول میگن دختر شما برداشته.

بخدا شوهرم بفهمه غوغا میکنه انقد که رو دخترم حساسه

عزیزم خواهش میکنم نسبت به این مساعل بی تفاوت نباشید حتما با اون خانم صحبت کنید ببخشید اینو میگم اول مطمعنن شین که گل دختر شما برنداشته باشه بعد در اولین فرصت حتما به اون خانم مراجعه کنید و بگید حق نداشته با بچه شما مثل یه دزد برخورد کنه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اگه خود دوتا بچه بودن حرف شما متین بود، نه اینکه یه مادر پاشه بره با بچه این مدلی برخورد کنه

چند روزه خیلی دخترم رو اذیت میکنه من همش میگم مامان دوستته یا خودت از پس خودت بر بیا یا باهم دوست باشید و یا کاری به کارش نداشته باش محلش نزار هرچی گفت ولی اشتباه کردم جسور شدن

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
خب پس حتما به ااون خانمی که اومده داخل کیف دخترت رو تفتیش کرده زنگ بزن و بگو فلان روز آخر ساعت بیاد ...

زنیکه مطمئن شده که دست دخترم نیست رفته میگه من گریه کردم همه دوستام اومدن بغلم کردن 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
چند روزه خیلی دخترم رو اذیت میکنه من همش میگم مامان دوستته یا خودت از پس خودت بر بیا یا باهم دوست با ...

خوب دوستش باشه وقتی درست تربیت نشده و مادرش میاد اونجوری با دختر شما برخورد میکنه باید جواب کارشون رو ببینن.

اصلا بی خیال نباشین 

البته که اول باید راستی آزمایی بشه. شاید اون موقع اونم هیجانی شده، واکنش اولیه اش خوب نبوده. ولی د ...

عزیزم اولا کتاب دست معلم بوده نشون میده بچه خودش نظم خوبی نداره که تو کلاس جاگذاشته و حتما مادرش از بی نظمی  دخترش خبر داره ، پس نباید یراست میرفت سراغ کسی دگه ، دوم اینکه مدرسه هست مسئول داره حق ندارن والدین مستقیم سراغ خود بچه ها برن برای توبیخ یا تهدید، پسر منو یکی از قلدرای مدرسه زمین زده بود، ولی من به خودم اجازه ندادم حتی چپ نگاش کنم ، رفتم سراغ ناظم و ایشون جلسه گذاشتن با حضور والدین مساله حل شد 

معذرت میخوام ونوس جان اگه کاری نکنی نمونه یه مادر دست و پا چلفتی هستی ، 

نه حتما برخورد میکنم

این چه حرفیه اصلا کار دخترم نبوده دست معلم مونده بوده تو کشوی وسایلها

معذرت میخوام منظورم به دختر شمانبود.

از دست همکلاسی بچم شاکیم نمیشه هم حرفی زد چون بچست و درکی نداره. مادرشم خیلی محترمه نمیشه چیزی گفت

عزیزم اولا کتاب دست معلم بوده نشون میده بچه خودش نظم خوبی نداره که تو کلاس جاگذاشته و حتما مادرش از ...

دخترم که گفته خاله من بر نداشتم زن نفهم برگشته گفته مگه میشه تویه ماه دوتا کتاب گم بشه انگار دختر من مقصر بی نظمی اونه