2777
2789

سلام عزیزان راستش کتاب یکی از دانش آموزان برای دومین بار گم شده دختره چون با دخترم بچه رفته به مامانش گفته دوستم (دختر من) برداشته مامانه هم یکاره اومده جلوی دخترم رو گرفته گفته چرا کتاب مونا رو برداشتی برو کیفت رو بیار ببینم دخترم هم گفته بخدا من بر نداشتم ترسیده بغض کرده زده زیر گریه بگم خیلی دل نازک 

حالا بنظرتون من چیکار کنم به مامان دختره پیام بدم یا معلمشون یا کلا بیخیال بشم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمشون‌بهش‌بگو‌به‌والدین‌تذکر‌بدن‌

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

زنگ بزن بگو 

ب دختر دست پا چلفایت بگو مواظب وسایلش باشه دختر منو نگه دزد 

زنگ بزن محکم وجدی بگو خودت ودخترت باید ازدخترم عذرخواهی کنید

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

برو مدرسه بگو لون خانم بیاد مدرسه از دخترت عذرخواهی کنه .مورد مشابه تو دبیرستان ما پیش اومد .فکر کن موبایل ممنوعه. دخترها کتک کاری که تو گوشی من رو برداشتی تهمت و دعوا ...مدیر خانواده هر دو رو خواست