2777
2789

پیف پاف بزن  داخل برنج درشو بذار یک روز بعد بریز تو سینی چند روز هوا بخوره ازش نخورید 

بعد از چند روز هر بار می‌خواید بخورید نزدیک ۱۰دور با آب گرم بشور و حتما آبکش کن کته نذار 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برنج رو بریزید فضای باز شپشکاش میرن بعد الک کنید و نمک بریز ی حبه سیر با زنجبیل با برگ بو هم داخل برنج بریزید کرماشو خشک می‌کنه ولی مجبورید هر سری تمیز کنید ک وقت گیره ولی چاره ایی نیست 

برنج نباید جای گرم باشه ی قسمت خونتون ک سردتره اونجا بزارین باید برنج از زمین فاصله داشته باشه اینکاراو کنید میرن 

اگه انجام ندید برنجاتون پودر میشه

گوش نکن کشاورزا برا اینکه محصولشون آفت نزنه بی رویه سم غیر ارگانیک استفاده میکنن هیچ استانداردی هم ن ...

به هر حال من این کارو کردم برنجم  مشکلش حل شد البته تموم هم شد باید دوباره بگیرم 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

نه وقتی بذاری هوا بخوره بو نمیگیره تازه پیف پاف نارنجی بی بو من زدم 

ببین ارد با نمک زیاد خمیر کن گوله گوله کن بزار تو افتاب تا خشک بشه بعد دونه دونه بریز لابلا برنجات عالیه

هر بار این درو محکم ببند برو