2777
2789
عنوان

تیر کشیدن تخمدان چپ

15086 بازدید | 15 پست

سلام خانومای گلم.امروز ۱۷سیکلمه و تقریبا ۹ روز مونده تا پری.تخمدان سمت چپم از صبح که از خواب پاشدم درد می‌کنه مثل پریودی.حتی دردش به پامم زده.به نظرتون چم شده🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم کیست داشته باشی

دوران پری هم این مشکلو داری؟ 

واینکه موقع درد شکم که میگی به پات میزنه حس میکنی که پات بی‌حس شده؟ 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 
اخه الکی الکی که درد نمیگیره.حتما یه مشکلی هست

من دردش میریخت تو پام و یکمم سمت کلیه ام الان هفت ساله درگیرشم و چندماه دیگ عمل میکنم راحت میشم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
فکر کنم کیست داشته باشی دوران پری هم این مشکلو داری؟  واینکه موقع درد شکم که میگی به پات میزن ...

آره دوران پری هم دردش همینجوری منتها هردوتا تخمدانم.از سال اولی که پریود میشم همینجوری دردش.الان هنوز مونده تا پریودی ولی دردم گرفته اونم فقط یه تخمدان.دردش میزنم به ران پام.ران پامم دردگرفته

آره دوران پری هم دردش همینجوری منتها هردوتا تخمدانم.از سال اولی که پریود میشم همینجوری دردش.الان هنو ...

بهتره به دکتر بری احتمالا کیست داری

اگه کسی دیگه هم این مشکل رو داشته در میون بزاره

من این مشکلو دارم ولی برای من انگار پای چپم کلا بی‌حس میشه از درد 

دوران پریودی خیلی سختی دارم 

کلا زیاد ازم خون میره خودشم لخته لخته لخته های بزرگ واینکه هم دوران پری وهم بعدش کمر درد میگیرم  

فعلا دکتر نرفتم ولی از یه طب سنتی پرسیدم گفت کیست داری  وکیستتم باعث شده واریس داشته باشی