2777
2789
عنوان

حقوق بیمه

105 بازدید | 14 پست

سلام

من طلاق گرفتم و اگه بخام برم زیر پوشش بیمه پدرم که فوت شده و مادرم الان حقوق مستمری میگیره ، که بخامم حقوق بیمه بگیرم آیا  از حقوق مادرم کم میشه ؟

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری

دوتا خواهر مجرد دارم که حقوقشونو از مادرم جدا کردن 

و به مادرم گفتن اگه من برم درخواست  بدم حقوق همشون کم میشه که بخان به من حقوق بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستمری پدرم 8 و 500 و خورده ایه  خواهرام 2و 137 میگیرن  مادرم 4 و 300

پس دوباره تقسیم می کنن اما این بار مادرتون باز هم ازتون بیشتر می گیره

فکر کنم چون مستمری بیمه هست پدرتون وقتی در قید حیات بوده درصد هایی که به وراث مرسیده برای مادرتون رو بیشتر کرده

مستمری پدرم 8 و 500 و خورده ایه  خواهرام 2و 137 میگیرن  مادرم 4 و 300

اگه شما هم تقاضا بدید خواهر ها هر کدوم ۱۷۰۰و‌مادرتون ۳۴۰۰خواهد گرفت 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اگه شما هم تقاضا بدید خواهر ها هر کدوم ۱۷۰۰و‌مادرتون ۳۴۰۰خواهد گرفت 

امکانش هست بگی چجور حساب کردین 

اخه 50 درصد بیمه برای مادرمه 

یعنی نصف حقوق

امکانش هست بگی چجور حساب کردین  اخه 50 درصد بیمه برای مادرمه  یعنی نصف حقوق

اهان آخه من فکر کردم مادرت دوبرابر دخترها بهش میرسه ، ولی شما الان گفتی نصف مال مادرته و بقیه بین دخترها تقسیم میشه پس اگه اینطوریه برای مادرت که همون چهار و سیصد میشه و چهار و سیصد بقیه بین شما سه خواهر تقسیم میشه که هر کدوم یک و چهارصد میدن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

اگه حمایت مالی میشید از سمت خانوادتون یا سرکار میرید ، برای خودتون بیمه زنان و دختران خانه دار تامین اجتماعی رد کنید و میتونید با ده سال پرداخت حق بیمه خودتون بازنشسته کنید الان به نرخ امروز ۲/۵۰۰ هست .

اگه که سالای واریزیتون بیشتر باشه که چه بهتر پایه حقوقتون بالاتر میره و ماهیانه بیشتر پول دریافت میکنید .

فقط باید سنتون زیر ۵۰ سال باشه ، اگه ۵۰ سال رد کرده باشید دیگه نمیتونید ثبتنام کنید .

اگه حمایت مالی میشید از سمت خانوادتون یا سرکار میرید ، برای خودتون بیمه زنان و دختران خانه دار تامین ...

برای بیمه خانه دار که راهنماییم کردی برم خودمو بیمه کنم میخواستم بیشتر راهنماییم کنی
پرداختی ماهانه بیمه من چقدره ؟
یعنی من ماهی چقدر باید به بیمه پرداخت کنم

برای بیمه خانه دار که راهنماییم کردی برم خودمو بیمه کنم میخواستم بیشتر راهنماییم کنی پرداختی ماهانه ...

تامین اجتماعی برید و نرخ ۱۲ درصد بیمه انتخاب کنید ( تفاوت نرخا بزنی واستون‌میاره ، تفاوتشون مربوط به کار از افتادگیو یا فوت قبل از بازنشتگی هست که اینا فایده نداره ، نرخ بیشتر انتخاب کنید فقط باید پول بیشتر بدید ) ولی پایین ترین نرخ انتخاب کنید . 

ماهیانه ۵۰۰ و خورده ای باید پول بدید ( که البته هر ۶ ماه یکبار این مبلغ بیشتر میشه ) . راحتم هست از طریق سایت واریز میکنید مبلغ .