2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم چهارمه به نظر من تا کلاس سوم خیلی راحته یکباره وارد چهارم میشن یه شوک هست چهارم واقعا سخته ...من نوزاد چهار ماهه دارم خیلی سخته هم با پسرم که چهارمین کار کنم هم نوزاد رو کاراش انجام بدم

براش معلم خصوصی بگیر بیشتر تو درس ریاضی 

خوندنی ها رو بگو بخون ازت میپرسم  

۳ مرتبه ازش بپرس

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منم پسرم چهارمه به نظر من تا کلاس سوم خیلی راحته یکباره وارد چهارم میشن یه شوک هست چهارم واقعا سخته ...

واااااای شما منی که با این تفاوت که دختر من ۳سالشه و همش میخواد تو کتابای داداشش بنویسه یعنی جنگ داریم تو خونه

پسر منم چهارم منم شاغلم ینی میرم خانه همه چی تطیل درام مشق مینویسم درس میپرسم 

بعد از معلمش میپرسم چطوره میگه هر روز یه چیزی رو انجام نمیده نمیاره 

تو کلاسشون فقط سه نفر هستن که قابل قبول و نیاز به تلاشن مابقی همه خیلی خوب 

فکر می کنم معلم هم تشویق نمیکنه که اینم راغب بشه بیشتر تلاش کنه ینی میخونه قشنگ بلده ها ولی بقیه انقدر عالین اعتماد به نفس اینو میگیرن که یه مقدار توپوق میزنه به معلمش گفتم هر روز بپرس بزار اتماد به نفیش بره بالا

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................