2777
2789
من ۲تا بچه دارم نمیتونم همه وقتمو بزارم واسه یکی

شما خانه داری تایمت رو تنظیم کن م 7 میرسم خانه تند تند مشق همزمان غذا و کارای خونه 

اگه شیفتشون با همه که با هم درس بخونن اگه کوچین که بشین یکی رو درس بده با اون یکی هم بازی کن

دیگه خوت باید مدیریت کنی یه سری بچه ها مخصوصا پسرها تایم بیشتری میخوان 

پسر دوستم اصلا لای کتاب رو باز نمی کنه میره امتحان میده خیلی خوب میشه پسر من بایدچند ساعت باهاش تمرین کنم خیلی خوب بشه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خانه داری تایمت رو تنظیم کن م 7 میرسم خانه تند تند مشق همزمان غذا و کارای خونه  اگه شیفتشو ...

ممنون از راهنماییت عزیز دلم.جسارتا شغلتون چیه و چطور تایمت رو مدیریت میکنی

ممنون از راهنماییت عزیز دلم.جسارتا شغلتون چیه و چطور تایمت رو مدیریت میکنی

من سرپرست حسابداری هستم 

سر راه اگه خریدی باشه انجام میدم میرم خانه ظرفا و شام و جمع و جور در  همین حین پرسیدنی ها رو باهاش کار می کنم یعنی جزوه هاس اثار همه کارای من روشه 

بعد که کارم تموم میشه میشینم نوشتنی ها روکمک می کنم روزای که درسش کمتره یا کلاس نقاشی میره تا بیاد منم جارو شستن سرویس و اینا 

زیاددرگیر تمیزی خانهنیستم همون شام بپزم کافیه 5 شنبه ها تعطیلم اکثرا تا ظهر درگیر کارای بیرون از خونم بعدش میام تمیز کاری اساسی انجام میدم

روزای که میدونم فرداش دیر میام یه سری از کاری غذای فردا هم انجام میدم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................