2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو کم رنگ بریز عزیزم دستت طلااااااااا😁

☕ 

بیا عزیزم یه چایی ریختم برات کِیف کنی👌🏻🤭😉🤤

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
چرا صبح پرتقالی حالا؟ چرا نارنگی نه یا لیمو ؟

پیشینه درازی دارم در صبح پرتقالی

دیر اومدی نخواه زود برو

صبح لواشکی هم داشتمممممم 

ایشالله صبح بعدی مثلا بشه خرمالووووو چطورهههه😁

بقول امیرعلی چطورم؟😂

مقیم درون خود...

وای دلم خواست

ولی الان تنهام و چشام خواب داره

از بیحالی نمیتونم پاشم چای بدرستم

تازه تنهایی صفا نداره

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

☕  بیا عزیزم یه چایی ریختم برات کِیف کنی👌🏻🤭😉🤤

جوننننننننننن

لب سوز لب دوز دشلمهههههه

بچه ها رومیزم ی شعرههه ک دیروز نوشتم از بس دوسش داشتمممم جلومه ک بعدا پاکنویس کنم 

از خودم نیستا یهو اتفاقی دیدم جایی

براتون بعکسم؟ اگه دوس داریدو شعربازیدددد؟!!!

مقیم درون خود...
جوننننننننننن لب سوز لب دوز دشلمهههههه بچه ها رومیزم ی شعرههه ک دیروز نوشتم از بس دوسش داشتم ...

نوش جووونت گل❤️🤭😉

آره بفرست

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
وای دلم خواست ولی الان تنهام و چشام خواب داره از بیحالی نمیتونم پاشم چای بدرستم تازه تنهایی صفا ن ...

😅🙈🙈

چایی خانوادگی می‌چسبه همگی میخوری مزه دیگ داره😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

وای دلم خواست ولی الان تنهام و چشام خواب داره از بیحالی نمیتونم پاشم چای بدرستم تازه تنهایی صفا ن ...

تنهایی صفا نداره؟!!!!!

ای خواهرررردد نفخ نداری خداروشکر تا ببینی چ صفایی داره تهنایییی 😅🤣🤣🤣

پاشو دم کن بخورررر شر نگو اول صبح

مقیم درون خود...
😅🙈🙈 چایی خانوادگی می‌چسبه همگی میخوری مزه دیگ داره😍

آره😭...چاشنی شم حرف و خنده های دورهم....🥺😍🤍

کاش الان خونه بابام بودم😅🌱

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

تنهایی صفا نداره؟!!!!! ای خواهرررردد نفخ نداری خداروشکر تا ببینی چ صفایی داره تهنایی ...

😂😂😂😂😂صفا باشه...

نه برا من تنهایی صفا نداره😂

آره😭...چاشنی شم حرف و خنده های دورهم....🥺😍🤍 کاش الان خونه بابام بودم😅🌱

😅😅دقیقا 

ای جانم 😍خونه پدر واقعا یه چیز دیگس😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

😅😅دقیقا  ای جانم 😍خونه پدر واقعا یه چیز دیگس😍

الان که دور شدم... قدرش رو بهتر میدونم🥺❤️😍

جوننننننننننن لب سوز لب دوز دشلمهههههه بچه ها رومیزم ی شعرههه ک دیروز نوشتم از بس دوسش داشتم ...

بله بلهههه