2777
2789

واسه ناهار میخوام پیتزا تک نفره آماده کنم 

اگه موادش رو کامل روی نون بچینم بزارم یخچال تا ۳ ظهر خراب میشه ؟

کار دارم میخوام الان درس کنم کامل بزارم یخچال بعد کا اومدم فقط بزارم تو فر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نزار رو نون و اینکه بتونی نونشو خودت درست کنی خوشمزه تره

نون که خودم همیشه جادویی درس میکنم فقط از دیروز سر پام خیییییلی کارداشتم امروز همین طور خیلی کار دارم 

۸ هفته هم هستم نمیتونم زیاد فشار بیارم آخه خمیر ورز دادن زیاد میخواد

نون که خودم همیشه جادویی درس میکنم فقط از دیروز سر پام خیییییلی کارداشتم امروز همین طور خیلی کار دار ...

نه بابا خمیرش که پنج دقیقه ای امدست فقط باید بزاری پف کنه!!!(منظورم اینه کار زیادی نداره خو)

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
میشه یادبدین چجوری درست میکنید🐤

خب سس کچاپ رو کف خمیر میزنی بعد حتما روش پنیر فراوون بزار

بعدم قارچ فلفل دلمه مخلوط سبزیجات ذرت مرغ یا گوشت به دلخواه هرچی خواستی لایه لایه بزار

بعدم پر پنیرش کن فقط دقت کن که پیتزا باید موادش خام باشه بره تو فر تفت ندی بهتره و همیشه پنیر پیتزای زیاد اضافه کنی یکمم آویشن و نمک و فلفل سیاه هم مبتونی اضافه کنی

من معمولا قارچو گوشت درست میکنم اول گوشت چرخ‌کرده رو بزار قشنگ سرخ شه بعد قارچو خرد کن اونم سرخ کن و فلفل دلمه هم خرد کن و سرخ کن و به هم اضافه شون کن و ادویه که شامل فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و نمک بزن و در آخر رب بزن و به دلخواه میتونی سوسیس یا کالباس رو خرد کنی و به مواد اضافه کنی 

حالا نونو بیار روش سوس یزن و یه لایه پنیر یه لایه مواد بزن یه لایه پنیر این کارو تا ۳ لایه ادامه بده و در آخر اگر دوس داشتی ذرت و پیاز حلقه هم بهش اضافه کن 

نوش جان

درست کن همه رو بذار تو فریزر

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اماده کنی بذار یخچال چیزی نمیشه 

برای من بیشتر از سه ساعت هم‌مونده 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من یبار پیتزامو همه کارشو کردم میخواستم بذارم تو فر همسرم گفت بریم خونه پدرش دیگه پیتزامو با قالب گذاشتم تو پلاستیک نون و گذاشتم فریزر فردا شبش درآوردم گذاشتم تو فر.خیلیم خوب شد

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
خب سس کچاپ رو کف خمیر میزنی بعد حتما روش پنیر فراوون بزار بعدم قارچ فلفل دلمه مخلوط سبزیجات ذرت مرغ ...

تشکرتشکر❤🌱مرسی که وقت گذاشتی عزیزمممممم

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم