2777
2789
عنوان

خسته شدم تو این وقت اذونی دهان کنین باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی از اول شروع میشه آنقدر گریه کردم چشمام درست نمی‌بینه این کیبوردم که اشتباه میزنه  سردوهفته م ...

باید واکسن انفولانزا میزدین

الان بیماری ها خیلی زیاد شدن تقریبا از بعد از کروناااا

مدام همه مریض هستن! 

واکسن انفولانزا اگر میزدی حداقل اینقدر عاجز نمیشدی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
دکتر رفتی؟دارو چی بهت داد؟ایشالا زود خوب بشی عزیزم 

اره بابا چهار بار رفتم آزیترومایسین و لوراتادین و استامینو فن امپولم زدم سرمم زدم آبمیوه وسوپ اینام تا دلت بخواد خوردم ولی چسبیده بهم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
خدام روشو آزما برگردونده 

نه عزیزم.وقتی زنی باردار میشه یعنی خدا هنوز به بشر امیدواره ❤️

خدایا به حق خودت کمکمون کن بنده خوبی باشی برات باشیم ❤️ خدایا سپاسگزارم از نعمت و لطفت🫂❤️‍🔥

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

سرما خوردگی و آنفولانزا خیلی بده منم وقتی بگیرم خیلی بد منو میندازه چند ماه پیش آنفولانزا گرفتم ۴ یا ۵ بار رفتم دکتر و هر دفعه کلی آمپول و سرم زدم ولی فقط موقتی حالم خوب میشد🤧😩😪😞

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
باید واکسن انفولانزا میزدین الان بیماری ها خیلی زیاد شدن تقریبا از بعد از کروناااا مدام همه مریض ه ...

میخواستم بزنم اولای پاییز مریض شدم ولی مریضیم اصلا شدید نبود ولی امان ازاین دوهفته 

اره بابا چهار بار رفتم آزیترومایسین و لوراتادین و استامینو فن امپولم زدم سرمم زدم آبمیوه وسوپ اینام ...

این کوفتی همینه  دخترم دوهفته آس درگیره 

دوستم همینطور 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
آخ سرما خوردگی و آنفولانزا خیلی بده منم وقتی بگیرم خیلی بد منو میندازه چند ماه پیش آنفولانزا گرفتم ۴ ...

من موقتی ام خوب نمیشم لعنتی 

این کوفتی همینه  دخترم دوهفته آس درگیره  دوستم همینطور

خدا شفامون بده زودتر به حق همین ساعت 

من موقتی ام خوب نمیشم لعنتی  

آب پرتغال زیاد بخور آب لیمو تازه با آب ولرم بریز تو لیوان از نصفه کمتر بعد عسل بریز مخلوط کن بخور شلغم خیلی خوبه دم نوش آویشن دم کن بخور اگه خیلی بدن درد و تب داشتی شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزن حالت بهتر میشه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آب پرتغال زیاد بخور آب لیمو تازه با آب ولرم بریز تو لیوان از نصفه کمتر بعد عسل بریز مخلوط کن بور شلغ ...

مرسی عزیزم