2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه از شیر گرفتن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست
الان ۲ساا و ۴ماهشه. از ۲سالگی تدریجی کم کردم تا ۵شب پیش که دیگ کلا قطع کردم

شیر خودتو میدادی؟ من خیییلی وابستمه نمیدونم میشه یا نه

سخت نیس؟؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودتو میدادی؟ من خیییلی وابستمه نمیدونم میشه یا نه سخت نیس؟؟

شیر خودمو میخورد.

فکر نمیکنم هیچ بچه ای مثه پسر من وابسته باشه.

من اصلا فکر نمیکردم بتونم از شیر بگیرمش.

فکر میکردم یا بچم میمیره خدای نکرده یا خودم.

ولی انقدر راحت بود که باورم نمیشه.

فقط تدریجی بگیر و خیلی بهش محبت کن و باهاش حرف بزن.

خدا از دهنت بشنوه‌.پسرم خیلی بدغذاست.تازگی یکم اکی شده بود ولی الان باز بد قلقی میکنه.

فقط اصرار نکن و همینطور قبل از وعده ی اصلی دو ساعت قبل هیچی بهش نده تا گرسته بشه خوب بخوره بده دست خودش قاشق رو،هم زمان ک داره میخوره ریخت پاش هم داره خودت هم بهش با یه قاشق دیگه بده ،،اهنگی یا کارتونی ک دوست دار رو براش بزار و هم زمان بهش غذا بده ،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شیر خودمو میخورد. فکر نمیکنم هیچ بچه ای مثه پسر من وابسته باشه. من اصلا فکر نمیکردم بتونم از شیر ب ...

۱۷ ماهشه الان

خیلی اذیت میشم مدام سینم تو دانشه

خیلی وابستمه

کاش بتونم ۱۸ یا ۱۹ ماهگی بگیرم

خوبه خداروشکر شما با موفقیت گرفتی

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
فقط اصرار نکن و همینطور قبل از وعده ی اصلی دو ساعت قبل هیچی بهش نده تا گرسته بشه خوب بخوره بده دست خ ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم.

یک دنیا ممنونم ازت.نکات خوبی گفتی🌹❤

۱۷ ماهشه الان خیلی اذیت میشم مدام سینم تو دانشه خیلی وابستمه کاش بتونم ۱۸ یا ۱۹ ماهگی بگیرم خ ...

اگه فکر میکنی آمادگی داری هرچی کوچیکتر باشه راحت تره.

وای من بچم زودتر اصلا امادگی نداشت واسه همین خیلی طولانی شد.فقط باید صبوری کنی.دوره دندون درآوردن بچه ها خیلی براشون‌سخته الانم بچت داره دندونای نیش در میاره.بذا دندوناش کامل شه اگه اکی بود بعد اقدام کن