2777
2789
عنوان

مهمونای سمتون

266 بازدید | 16 پست

سم ترین و عجیب ترین کاری که مهمون یا میزبان انجام داده یا تو مهمونی دیدین چی بوده؟

خودم :ما یه مهمون داشتیم که همکار بابام بود خیلی رو در بایستی داشتیم قرار بود برای اولین بار بیان خونه ما بعد مامانم من و آبجیم و داداشم و از صبح زود به کار گرفته بود دهنمون سرویس شد یه خونه تکونی کامل انجام دادیم غذای آنچنانی پختیم مامانم لای کاشی هارم حتی تمیز کرد(خونمون تمیز بودا ولی مامانم حساسسس دیگه مجبور بودیم یدور دیگه خونه تکونی کنیم ) بعد رسید به حموم گفتش ول کن دیگه خسته شدم حموم و که نمیبینن 😂😂

بعد اینا رسیدن خوش و بش کردیم نشستیم ده دقیقه بعد خانومه گفت حمومتون کجاست من و دخترم میخوایم بریم حموم یه ساکم آورده بود با لباس های جدید که رفتن حموم بعدش عوض کردن اومدن 

مارو میگی پشمامون ریخته بود. فک کنم خونشون حموم نداشتن بنده خداها😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مادربزرگ مامان من فوت شده بود ۴۰ روز کامل انقدم زیادن همه اونجا بودن همشون روز اول ک رسیدن رفتن حموم همه ی ما شپش گرفتیم 💔😂شب خوابیده بودی می‌دیدی یهو یکی در کرد 😂😂یکیشون ع نمیومد انگشت کرده بود .. ک بیاد داشت جیغ میزد اصلا وضعیتی بود 🤣

🌚🫀   
من هروقت مهمون میخواد بیاد همه جا تمیزمیکنم.آدمیم ک ب شدت ب تمیزی اهمیت میدم.ولی متاسفانه هرجا میرم ...

حالم بد شد خداروشکر فامیلای تمیزی داریم وگرنه قطع رابطه میکردیم😂

مادرشوهر منم همینه خونش تا خونه ما با ماشین ۵ مین فاصله داره اونوقت تا میاد ی ساک بزرگ میاره توش چند دست لباس و لیف و حوله و .... خودش خودشو دعوت میکنه و میمونه و راحت میره حمام و ...

شبم رو تخت حتما باید بیاد پیش من بخوابه پسرش بره رو زمین تو سالن بخوابه

صبحانه و نهار و شامم مثل رستوران میخوره میره بالا دست ب چیزی نمیزنه احیانا 

قابل توجه اونایی ک حالا میان میگن حتما مسنه زیر ۵۰ سن داره

تا میاد دلم میخاد نصفش کنم از وسط ک انقدر بی رگ و سبکه ک واینمیسه یکی تعارف کن بعد وایسه

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔