2777
2789
عنوان

چرا انقد مردای واقعی کم شده؟🤔🤔🤔

240 بازدید | 15 پست

بچه ها دقت کردین دیگه مرد واقعی تو جامعمون نیس؟

یا من تصوراتم از مرد بودن فرق میکنه؟🤔

همه مثل یه پسر بچه ۵ ساله تو جسم ۲۰ ساله الی ۳۰ ساله هستن 

(اشتباه نکن من درمورد این حرف میزنم که الان تو این جامعه پسر زیاده ولی مرد شاید یکی، اونم استثنا)

شما تصوراتتون از مرد واقعی چیه؟

خواهرانی هستند در پوشش برادران

البته نه همشون

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نشنیدی میگن مرد هم مردهای قدیم

چرا آخه؟

چرا نباید یه مرد تاکیددد میکنم یه مرد الان تو جامعه یا دور اطرافمون نباشه 

چرا پسرای الان همش دنبال حاشیه و.‌ چیزای دیگن؟

چرا نمیشه اصلا بهشون اعتماد کرد 

و صد چرای دیگه.‌....

عجیبه ولی الان آدم کم شده یعنی زن و مرد ندارم ملت ی مشت عقده ای منفعت طلب دروغ گو همش دنبال پارتی بازی و ...

انقدر هم رابطه ها ترسناک شده که آدم دیگه به هیچ کسی اعتماد هم نمی تونه بکنه انقدر خیانت بین متاهل ها زیاد شده که حال آدم بهم می خوره

فقر فرهنگی و اقتصادی هم که بیداد می کنه 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
چرا آخه؟ چرا نباید یه مرد تاکیددد میکنم یه مرد الان تو جامعه یا دور اطرافمون نباشه  چرا پسرای ...

بله دقیقا حرفتون درسته یه استادی بود می‌گفت به دانشجویان سر کلاس گفتم اگه الان جنگ بشه شما یکی تون حاضر نمیشید جبهه برید حتی نمی تونید خودتون رو جمع و جور کنید

کاربر آقا
بله دقیقا حرفتون درسته یه استادی بود می‌گفت به دانشجویان سر کلاس گفتم اگه الان جنگ بشه شما یکی تون ح ...

جنگ پیشکش همین که بلد باشن با (یه) خانوم باید چطور رفتار شه بسمونه 

آره واقعا جامعه بد شده منم خیلی وقتا میرم بیرون همش این سوال میاد ذهنم وقتی بعضی  از پسرا رو می بینم با خودم میگم خدایا  یعنی این می تونه مرد یه خونه باشه اصلا در نقش یه  پدر باشه 

آره واقعا جامعه بد شده منم خیلی وقتا میرم بیرون همش این سوال میاد ذهنم وقتی بعضی  از پسرا رو می ...

اره منم همینطور اصلا تاسف میخورم و همون لحظه از خدا میخوام همچین پسرایی رو سر راهمون قرار نده