2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم از بیماری همسرم خوشحاله

1979 بازدید | 20 پست

خواهر شورم سالهاست دیابت داره وخیلی تنبله .همسرم همش بهش میگفت پاشو فعالیت کن پیاده روی برو وورزش کن .ولی اون همش ناراحت میشد .الان چند ماه میشه همسرم قندش بالاست وروز مادر که داشتیم با هم حرف میزدیم پشت تلفن بهم گفت آره یادته من قند داشتم داداشم همش میگفت ورزش کن فلان کارو کن وبهمان کارو کن من ناراحت میشدم .دیدی آخرش دامن خودشو گرفت .منم به شدت ناراحت شدم بهش گفتم این حرفت خیلی زشته حرف داداشت از روی دلسوزی بوده نه بد جنسی وگوشی رو قطع کردم .اینم بگم سر خونه خریدن کمکمون کرده وهر وقت کمک مالی میخواستیم بهمون قرض داد.حالا قراره بیان خونمون به نظرتون چه عکس العملی داشته باشم خودم خیلی ناراحتم به روش بیارم چیزی بهش بگم ؟

وا به حق چیزای ندیده 

اخه کدوم خواهری از مریضی داداشش خوشحال میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنه نفرین خودشه .همش توهم میزنه به خاطر نفرینش اطرافیانش مشکل براشوندپیش میاد  

نفرین برای این که برادرش از سر خیرخواهی گفته ورزش کن!!😧😧

بی خیال دیگه هیچی بهش نگو،،بنده ی خدا خیلی افکارش منفیه.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
نفرین برای این که برادرش از سر خیر خواهی گفته ورزش کن!!😧😧 بی خیال دیگه هیچی بهش نگو،،بنده ی خدا خ ...

آره واقعا قصد دیگه ای نداشت .ولی زیاد تکرار میکرد وخواهرش هم همیشه بی توجه بود .خواهرش سالها مریضه وکسی رو نداره زیادی منفی هست درسته

آره واقعا قصد دیگه ای نداشت .ولی زیاد تکرار میکرد وخواهرش هم همیشه بی توجه بود 

به همچین آدمایی همون هیچی نباید گفت،،خیرخواهی هم پای بدی می نویسن.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

ببخشید اومدم تو تاپیک خودتون که اون بنده خدا ناراحت نشه

داستان حیات انسان و آفرینش انسان فوقالعاده زیباس و خواندنی، خداوند همه آفرینش را اراده کرد و آفریده شد، گفت باش پس ایجاد شد

کن فیکون، 

اگه میخونید ادامه بدم

اما در مورد انسان، وقت گذاشت، بدون اینکه اراده کند و بگه ایجاد شو تا که انسان ایجاد شود، 

خاک در مرتبه پست از آفرینش بود، اول آتش بود، سپس آب، بعد باد و در آخر خاک، 

خداوند ملکی از درگاه فرستاد تا خاک را به عرش ببرد، اما خاک به ملک گفت که این مرتبه پست را برگزیده چونکه طاقت عرش را ندارد و به این مرتبه دون قناعت می‌کند، و ملک بازگشت دست خالی

بار دیگر خدای رحمان اسرافیل را فرستاد، اما جواب خاک همان بود، میکاییل نیز سرافکنده بازگشت، در آخر جبرئیل امین به خاک گفت که جای هیچ درنگی نیست و خدای ازوجل تورا احضار نموده 

خدای متعال جسم انسان را خود از خاک آفرید، و از هرچه خصایل نیک در آن نهاد، مهر، عطوفت، گذشت، صدق، وان را در توازن با رذائل اخلاقی قرار داد، که به هر چی نیکی افزون کنی، خصایل نیک بسیار شود و از هرچه رذیله اندوخته گردد، آتش درونت شعله ورتر، 

مجسم آدمی هزاران سال در جایی رها بود تا که ابلیس برآن وارد شد، از دهان داخل شد، از بینی، از چشم، از همه جا وارد و خارج شد، جز یک جا که هر چه کرد نتوانست داخل شود