2777
2789
عنوان

یعنی داره نخو میگیره ؟

1544 بازدید | 95 پست

آقا شما تصور کنید یه نفر رو پیدا میکنید ،ازش تو حیطه ای که کار بلده مشورت میگیرید ...بعد به مرور و طبق خواسته ی خودش ازش باز تو حیطه های دیگه که آشنایی داره هم همینطور ...

بعد شما از این آدم خوشتون میاد به مرور ...آخرش یه راهی پیدا میکنید که نخ رو پرتاپ کنید 🙃 و بعدش بین چیزای مهمتون حرفای شخصی بزنید و از خودتون بگید و اونم گه گاهی همراهیتون بکنه البته نه زیاد نه کم و مثل خودتون به خودتون جواب بده 😶

بعد اینقدر حرفاتون ادامه دار بشه که اگه از یه تایمی بیرون باشید نگران میشه که مبادا بهتون آسیبی برسه (البته اینو خیلیا نسبت به هم دارن )بعد تو دلیلشو بگی و کلی چرت ووپرت و درد و دل بکنی باهاش و بگه تو هر چی دلت میخواد بگو من شنونده ام ...و فعلا تا اینجا ...

یعنی داره نخ رو میگیره 🫤؟یه جاهایی فکر میکنم خیلی متوجه نمیشه نخ میدم ،نخ که چه عرض کنم ،طناب ...شما تصور کن یه چیزی رو تو مشکل داشته باشی و بگه خودم بررسیش میکنم در حالیکه از آخرین باری که اون چیز رو انجام داده کلی گذشته و حتی به کسی نمیسپاره ! چند ساعتم وقت گذاشت ...

گیجم ،در عرض تقریبا یک ماه و چند روز میگذره ،من توقع ندارم یه هو بیاد بگه چیزی ،اتفاقا معتقدم روابطی که به مرور شکل میگیره قشنگتره ولی اطرافیانم رو میبینم که در یه مدت کوتاه چقدر با آدما اوکی میشن و دوست میشن و ...

ببین عزیزم سعی کن خودت باشی 

سعی کن اولا خوب بپوشی ب خودت برسی 

ناز رفتار کنی 

ببینی واقعا اگه دوسش داری اون علایقش چیه یکم باب دلش رفتار کنی 

( منظورم این نیست خودتو ب خاطرش تغییر بدی ) 

بعدشم خیلی ب خودت احترام بزار چون از همین شروع میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سعی کن بیشتر ببینیش و باهاش در ارتباط باشی 

مثلا اون یه جای میره تو سر راهش سبز شو و جوری وانمود کن که تصادفی بوده

بهش احترام بزار بعد براش شنونده باش 

درباره موضوعاتی که دوس داره حرف بزن کم کم حرف های دیگه پشتش میاد 

نه فقط ایشون تموم مردا عاشق محبتن همیشه با محبت باهاش رفتار کن 

به کار دیگه ای هم ک میتونی بکنی ک بهت وابسته بشه مثلا یه وقتای مشخصی باهاش حرف بزن که اگه به مدت یه روز ... نبودی نبودنت رو حس کنه 

سعی کن تو بعضی از مواقع و کارهات اگه برات ممکنه ازش کمک بخوای اینجوری بهت نزدیک تر میشه 

اگه چیزی تعریف کرد تشویقش کن بهش حس بزرگی بده اینجوری قبل اینکه به خودش حس خوبی داشته باشه به تو پیدا میکنه 

با وجود تموم اینا هم عزیزم اگه قسمتتون همدیگه باشه هیچ چیز جلوتونو نمیگیره 

سعی کن احترام خودتو حفظ کنی و با سیاست رفتارکنییی فقطططط سیاست من تو روابطم نمیگم زیاد امارتا حدودی موفقم و همشم مدیون کتاب و یادگیری سیاستم

شایدم برات جالب باشه چرا این همه نوشتم و وقت گذاشتم

راستش من همیشه تاپیک های شمارو دنبال میکنم از اونجایی ک پشت کنکورم و امسال قصد کردم بخونم میگم شما پزشکی قبول شدی کمی ازتون درس بگیرم🙂

موفق باشی گلم 

همیشه تعادل رو نگه دار ، خیلی زیادم براش وقت نزار که خدایی نکرده بهت بگه اویزونمم شده 

اگه زرنگ باشی میفهمی ک پسرا از دخترای دم دستی و بی عزت نفس خوششون نمیاد 

پس مغرور باش و گاها سرد باش که اون دنبال تو بیاد 

نه فقط ایشون تموم مردا عاشق محبتن همیشه با محبت باهاش رفتار کن  به کار دیگه ای هم ک میتونی بکن ...

عا ،این حس بزرگی رو اوکیم و دقیقا استارت رابطه مون که جدی تر شد از اینجا شروع شد 😅

شایدم برات جالب باشه چرا این همه نوشتم و وقت گذاشتم راستش من همیشه تاپیک های شمارو دنبال میکنم از ا ...

عه ...چه جالب 😅

مرسی که وقت گذاشتی ...کمکی باشه اگه از پسش بربیام بپرس حتما ...حالا سعی میکنم بیشتر از دانشگاه و محیط پزشکی بگم که بیشتر بعد های قشنگش رو ببینی و بیشتر براش بخونی ...هر چند امتحاناش یه کم چیزه 😆سخته 🙃ولی بقیه ی چیزاش خوبه واقعا 

همیشه تعادل رو نگه دار ، خیلی زیادم براش وقت نزار که خدایی نکرده بهت بگه اویزونمم شده  اگه زرن ...

دیگه یه کمی کارامون مشترکه ،فعلا من از اون کمک زیاد میگیرم و آویزونم متاسفانه 😂ولی هر وقت کمکی خواستم نه نگفته ...و اشتیاق داره برای کمک و همین منو امیدوار کرده یه کم که بدش نمیاد ...من اصلا میخواستم برم یه جای دیگه ،یه جوری نوشته که نرو و کلا تشویقم میکنه برای کارهایی که مشترک قراره انجام بدیم 🙃 

عه ...چه جالب 😅 مرسی که وقت گذاشتی ...کمکی باشه اگه از پسش بربیام بپرس حتما ...حالا سعی میکنم بیشت ...

مرسی عزیزززم 

اره خب سخته راستشو بخوای من هدفم پزشکی نیست چون واقعا هم میدونم سخته هم شرایطشو ندارم مثلا ۱۰ًسال دیگه درس بخونم 

اگه دوس داشتی یکم از پایه درسیت بگو از چطوری خوندن و اینات گلم

😂اره خیلی خوششون میاد 

دقیقا ،نکته ظریفیه 🙂

تشویق و ادامه ی امید به زندگی بهتر ...

حالا یه چیزاییم هست اون وسط گفتم و میدونه خاص میبینمش بعد از اون بود که گفت غرم بزنی و بنویسی میخونم و گوش میدم 😂

دیگه یه کمی کارامون مشترکه ،فعلا من از اون کمک زیاد میگیرم و آویزونم متاسفانه 😂ولی هر وقت کمکی خواس ...

😂اع پس شرایط خوبی داری بابا اگه طرف یخ و نچسب بود اونوقت کارت سخت میشد 

مطمن باش اگه یکم خوب رفتار کنی تو مشتته 😉

مرسی عزیزززم  اره خب سخته راستشو بخوای من هدفم پزشکی نیست چون واقعا هم میدونم سخته هم شرایطشو ...

ده سال نذار ،همین الان براش تلاش کن ...نگاه کن درساش سخت هست ولی خوب جوری نیست که نشه از پسش بر بیای ،فقط یه کم باید بیشتر از بقیه از تفریح و ...جانبیت بزنی از اول ...

پایه ی درسیم خوب بود ولی افت شدید داشتم که خوب  ...نحوه ی درس خوندنم برات مینویسم تا امشب ،چون من درگیر یه سری مسائل شدم وسط امتحان و دانشگاه و عشق و عاشقیم و ...😆هی باید آف بشم