2777
2789
عنوان

طلا

287 بازدید | 28 پست

سلام خواهرا.

طلا می خوام بخرم سه هفته پیش گرمی ۲۴۰۰ شوهرم ۵۰ گرم طلا فروخت.

الان برای کاری می خواست  معامله نشد .

پول طلاهای من الان دستم هست به نظرتون میاد پایین بمونم یکی دوهفته بعد بخرم یا میره بالا.

حدود ۱۵ میلیون ضرر کردم .

می خوام از دیوار بخرم .

از سر درد دارم میمیرم.

راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ترسیدم واقعا دیوار کلاه برداریه . آخه با کاغذ خرید هست

چرا روزه شک دار بگیری گلم این همه طلافروشی معتبر،همون طلای دست دوم یا بدون اجرت رو از طلافروشی شناخته شده منطقه خودتون بخر

از دیوار چرا بگیری، برو طلافروشی معتبر طلای دست دوم تمییز بخر من یه پیج دارم طلای دست دوم میزاره مع ...

اخه دیوار ۳۰ بالا تابلو هست اما طلا فروشی کمش ۲۰۰ بالا تابلو میشه

چرا روزه شک دار بگیری گلم این همه طلافروشی معتبر،همون طلای دست دوم یا بدون اجرت رو از طلافروشی شناخت ...

اره واقعا خودم هم میترسم .

اما گفتم با کاغد خرید شاید مشکل نباشه .

دوباره میترسم میگم شاید ۱۸ عیار نباشه و بدل باشه 

الان تو دوهفته ۱۵۰ اومد بالا . به نظر شما دوباره میره بالا

ببین بره پایین تا ۲۵۰۰ یا ۲۴۵۰ میره. طلا فروشی طلای دست دوم را با ۷ یا بعض جاها ۵ درصد سود میدن شما اگه برای استفاده می خواهید دست دوم بگیر اگه برای پس انداز میخواهید طلای آبشده بخرید که نرخ تابلو هست و ضرر نمی کنید طلا آبشده هم از طلا فروشی بخرید قاطی نداشته باشه

اره واقعا خودم هم میترسم . اما گفتم با کاغد خرید شاید مشکل نباشه . دوباره میترسم میگم شاید ۱۸ عیار ...

من چندین بارخریدم البته قبل از واریز پول رفتیم طلافروشی و وزن واصل بودنش رو چک کردم ومشکلی نداشته

یعنی گرمی ۳۰ بالای تابلو . اگر فروش ۲۵۰۰ میشه ۲۵۳۰ . آخه اگر ببری طلا فروشی بفروشی ۵۰ زیر قیمت بر ...

آخه اونطوری هم روزه شک دار هست ، من جای تو بودم حاضر بودم یکم ضرر کنم ولی جای معتبر بگیرم باز تصمیم با خودته، اگه خریدی عکسشو بزار منم تگ کن😁