2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین بارخریدم البته قبل از واریز پول رفتیم طلافروشی و وزن واصل بودنش رو چک کردم ومشکلی نداشته

ببخشید عزیزم میشه راهنمایی کنی .

طلا فروشی ببرم بگم ببین این طلاست. و فاکتور معتبره  و بگم وزن کنه.

بعدش به طلا فروشی هم پول باید بدم

ممنونم  یعنی به نظرت میشه ۲۴۰۰ . الان دقیق گرمی چنده؟؟

الآن ۲۵۵۰ است تا ۲۴۰۰ صدو پنجاه تومن فرقش هست یعنی هر ده گرمی یک ونیم ملیون .کلا ۲۰ گدم شاید کمتر بتونی بخری اونم آبشده بشه ۲۴۰۰ سه تومن ضرر کردی.

خیلی بعیدهد۲۴۰۰ بشه . شد ۲۵۰۰ بخر

باشه عزیزم . خیلی حرص میخورم کلی صرر کردم

فدای سرت

من ۱۸۰۰ فروختم برای کاری درعرض ۳ ماه شد۲۹۰۰ گفتم فدای سرم روزی خریدار بوده

دوباره پایین اومد تو ۲۱۰۰ خریدم

تنت سالم باشه این چیزها حرص خوردن نداره

ببخشید عزیزم میشه راهنمایی کنی . طلا فروشی ببرم بگم ببین این طلاست. و فاکتور معتبره  و بگم وزن ...

باهم می روید طلافروشی ومی گید بین خودتون توافقی می خواهید جابه جا کنید لطف کنه وزن کنه که وزنش بافاکتور یکی باشه وبا سنگ محک امتحان کنه 

من معمولا تشکر می کنم ومیگم چقدرباید پرداخت کنم ولی تا حالا هیچ طلافروشی پول قبول نکرده

باهم می روید طلافروشی ومی گید بین خودتون توافقی می خواهید جابه جا کنید لطف کنه وزن کنه که وزنش بافاک ...

ممنونم عزیزم .

با سنگ امتحان میکنه نمیدونستم .

شما هم از دیوار میگیری مثلا ۱۰۰ بالای تابلو؟

یکم استرس دارم شوهرم اصلا بلد نیست و ساده هست خودم هم از اون بدتر .کلی حرص خوردم.

ممنونم عزیزم . با سنگ امتحان میکنه نمیدونستم . شما هم از دیوار میگیری مثلا ۱۰۰ بالای تابلو؟ یکم ا ...

نه من معمولا اگه طلا شیک وبه روز باشه از دیوار ۵۰ بالای تابلو واز طلافروش آشنا طلایی که بپسندم ۴ درصد یعنی ۱۰۰ بالای تابلو می خرم

البته اگه طلا خاص وجدید باشه از دیوار ۱۰۰ بالای تابلو هم ارزش خرید داره البته خیلی احتیاط لازمه وبه هرکس نمیشه اعتماد کرد

الآن ۲۵۵۰ است تا ۲۴۰۰ صدو پنجاه تومن فرقش هست یعنی هر ده گرمی یک ونیم ملیون .کلا ۲۰ گدم شاید کمتر بت ...

میترسم روز به روز بره بالا.

با بدبختی خریده بودم .

۱۵۰ خود طلا رفته بالا .

الان از دیوارهم بخرم ۵۰ بالا تابلو میشه ۲۰۰  روی هر ده گرم دو میلیون