2777
2789
عنوان

میخوان منو بدزدن

367 بازدید | 27 پست

چند وقته پسرداییم بهم میگه میخوام بدزدمت و من نمیدونم دلیل این صحبتاش و... چیه هیچ رابطه ی دوستانه هم از قبل نداشتیم اصرار داره که منو ببینه و حرکتای مسخره ایی از خودش در میاره خیلی هم از قبل باهم خوب نبودیم و تفاوت سنی زیادی داریم(مجردیم) و حرفاشو با جدیت میزنه و من دلیل کاراشو و. رفتاراشو نمیفهمم، تازه بهم میگفت امار کسی که باهاش هستی رو در میارم در عجبم واقعا!!! 

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

سلام دوستان

ضمن عذرخواهی از استارتر محترم

اگر براتون مقدور بود، تاپیک منو گزارش بزنید حذف بشه. ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12766786/درآمدی-بر-فراموشی?postId=323563570

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه بچه ای

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

طرف کم داره یوقت واقعی ندزدتت

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜