2777
2789
عنوان

چرا ما خانما.....؟؟؟

91 بازدید | 9 پست

داشتم تو همین سایت میچرخیدم چندتا تاپیک خوندم که خیلی برام ناراحت کننده بود. خانمی که قرارا شوهرش برگرده به خانم قبلیش ، خانمی که خیانت دیده،خانمی که خواهرشوهرش اعصابشو خراب کرده، خانمی که مادرشوهرش زندگیشو نابود کرده.... واقعا چرا ما خانما باید این مدلی زندگی کنیم.؟؟؟؟؟؟ چرا باید محتاج مرد و محبتهای یه مرد باشیم.... من خودمم دست کمی از بقیه خانما ندارم ولی ادم مگه چقدر قراره عمر کنه که همش دغدغمون بشه شوهر و قوم شوهر....!!!!! ولی از همه بدتر میدونید از چی میرنجم، از اینکه ظهر یه پست اینستا دیدم یه روانشناس در مورد خیانت حرف میزد و اولین کامنتش این بود که ای کاش فرهنگ چندهمسری مردان  رواج پیدا کنه و حدود ۸۰۰ لایک گرفته بود.  چراااا؟ اونم پبجایی لایکش کرده بودن که اکثرا طبق عکس پروفایلشون مردای سن ۳۰،۴۰ سال بودن و ادمای حسابی با پیجای اموزشی. حرص من که خیلی درومد.... چرا اخه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا مختصر کافی

🤣🤣دیگ انقددد تو نی نی سایت تایپ کردم و مشاوره های هفت دادم ک الان فقط میتونم کوتاه ولی مفید بگم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

🤣🤣دیگ انقددد تو نی نی سایت تایپ کردم و مشاوره های هفت دادم ک الان فقط میتونم کوتاه ولی مفید بگم&nb ...

خوب کاری میکنی

ولی حیف خر 

چون خر تک همسره😂😂

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

قدر گوهر ووجود خودمون رو نمیدونیم 

وقتی هم که خانما سر دوست پسر واکس وشوهر ..،بهمدیگه میپرن ودعوا میکنن مردا بیشتر هوا برشون میداره که چه شاخی هستن برای خودشون

مثلا برای یه خواننده یا بازیگر بیشتر خانما دست وپا میشکونن یا آقایون؟

تابحال دیدیم دوتا آقا که طرفدار یه بازیگر یا خواننده زن هستن باهم گلاویز بشن؟

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹