2777
2789
محمد دوست دارم 

اسی پسر من دو اسم مذهبیه

الان که بزرگ شده میگه دوسش ندارم یه وقت های شرمنده میشم

آرتا اسم قشنگی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

محمد جواد….اسم پسر خودمه😅☺️ ولی محمد جوادها کلا ادمای خاصی هستن😄

جواد صداش میزنید؟

اسمشو دوست داره؟

چند سالشه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواد صداش میزنید؟ اسمشو دوست داره؟ چند سالشه؟

اره خودش دوست داره، افتخارم میکنه به اسمش چون وقتی داشت بزرگ میشد من ادمای بزرگی که اسمشون محمد جواد بود رو بهش نشون میدادم ، میگفتم محمد جواد ها ادمای بزرگی میشن☺️، اونم از همونجا براش الگو شد، الان۱۵ سالشه

بیشتر محمد جواد ، ولی بعضی وقتا من محمد فقط صداش میکنم یا به شوخی میگم ممد😅

یه روز که اشکال نداره طوری نیست 

من بچه هام چهارسال و دو سال هستن پشیمونم راهیم ندارم

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊