2777
2789
عنوان

کلاهبرداری جدید (حتماً ببینید)

265 بازدید | 6 پست

سلام.

اولا بگم لعنتی برابر با شمر به کسی که بی‌دلیل اکانت منو گزارش میزنه ! آخه مگه مریضی ؟ انشاالله با شمر و حرمله محشور بشی!

با توجه به اینکه چند ساله ثبت‌نام خونه و ماشین و وام و خیلی چیزای دیگه الکترونیکی و از طریق اینترنت شده و چند وقتیه که حتی افتتاح حساب هم به صورت اینترنتی و از راه دور ممکن شده ، اینه که کلاهبردارن خوش قریحه اومدن و با انواع و اقسام آگهی‌های استخدام رنگارنگ اقدام به گرفتن مشخصات و تصاویر مدارک افراد ساده می‌کنن و از این طریق و با مدارک اون شخص انواع و اقسام کارها رو می‌کنن . حالا بعضی از کاراش مهم نیست ، اما افتتاح حساب و کلاهبرداری گسترده یکی از این موارده که به اسم اون شخص از همه جا بی‌خبر انجام میشه و تا بیاد بفهمه چی شده می‌بینه چندین میلیارد تومان به اسمش کلاهبرداری شده!

گفتم اینو اطلاع رسانی کنم که یه وقت فریب این آگهی‌های کاریابی و دو ساعت کار در منزل یک میلیون حقوق و این چرت و پرت‌ها رو نخورید!

حالا هرکی که فهمید چی میگم عکس کارت ملی و شناسنامه‌شو برام بفرسته که ببینم فهمیده !😂😂

جدا از شوخی اگه براتون مفید بود لطفاً همین لحظه برام دعا کنید که واقعا زندگیم مث یه کلاف سردرگم شده!

بگید خدایا به آبروی فاطمه زهرا این بنده‌تو دریاب 🙏🥺

و ضمناً لطفاً برای آموزش‌های پیش از ازدواج و آموزشهای زندگی مشترک عضو این کانال شید ، من ممبر فیک نگرفتم .

اگه عضو شید لطف کردین 🙏.

https://t.me/dokhmalilihttps://t.me/dokhmalili

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

از همه صفحات شناسنامه عکس بفرستیم یا فقط صفحه اول😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه صفحات شناسنامه عکس بفرستیم یا فقط صفحه اول😂

کل صفحات ! برای محکم‌کاری سایر افراد خانواده نیز لازم می‌باشد است 😂😂

فک کنم چندبار به پستت خوردن این آدما ☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
من از طریق اپلیکشن و پشتیبانی خود بانک افتتاح کردم و جای نگرانی نبودش

باریکلا به شما 👍