2821
2789

یعنی هیچ گناهی نکنی یا فقط یه گناه رو ترک کنی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حاجت گرفتی؟

من به عنوان نذر انجام ندادم وقتی به یه خواسته ام رسیدم که خیلی دنبالش بودم به شکرانه اش یه گناهم رو ترک کردم تابحال نذر ترک گناه نکردم 

میگن اینکه طرف ترک گناه کنه خیلی زودتر حاجتشومیگیره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
من به عنوان نذر انجام ندادم وقتی به یه خواسته ام رسیدم که خیلی دنبالش بودم به شکرانه اش یه گناهم رو ...

یعنی اول حاجت اتت گرفتی بعد گناه رو ترک کردی یا  اول تدک کردی بعد گناه

حاحتت چی بود

یعنی اول حاجت اتت گرفتی بعد گناه رو ترک کردی یا  اول تدک کردی بعد گناه حاحتت چی ب ...

اولی بله من به عنوان شکرانه بدون هیچ چشم داشتی انجام دادم برای همین سوال تو برام عجیب بود چون تابحال نشنیده بودم چنین نذری هم هست

والا من هزار بار خواستم ۴۰ روز هیچ گناهی نکنم منتها روزی نیستش با بابام دعوا و جیغ داد نداشته باشیم پس کلاً کنسله فکر کنم خدا هم دیگه از من بدش میاد

منم از بابام بدم میاد بابامم از من 

شما دیدید واقعا کسی اینجوریدحاجت بگیرهه؟

اره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
والا من هزار بار خواستم ۴۰ روز هیچ گناهی نکنم منتها روزی نیستش با بابام دعوا و جیغ داد نداشته باشیم ...

گناهتون مربوط به پدرتونه؟

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️
آره دیگه ما هر روز جیغ و داد داریم خدا هم که گفته کافرم بود هیچی بهش نگو

خودتون گناهی ندارید؟دروغ،دوبه هم زنی؟غیبت ؟مسخره کردن.....‌

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️
خودتون گناهی ندارید؟دروغ،دوبه هم زنی؟غیبت ؟مسخره کردن.....‌

دیگه گناه رو که همه دارن معصوم که نیستم والا

کی می‌تونه با قاطعیت بگه هیچ غیبتی ندارم هیچ گناهی ندارم من هیچوقت نمی‌تونم این رو با قاطعیت بگم ، تازه اگر خطاهام رو هم ترک کنم بازم محاله گناه نداشته باشم چه برسه به الآنم که خطا کارم 

2825
2823
2791
2779
2792