2777
2789
عنوان

سلام میشه راهنمایی کنید شوهرم

3578 بازدید | 145 پست

ما تازه عروسی کردیم بعد پدرش اصلا برای شوهرم هیچ کاری نکرد اصلا هیچ کمکی نکرد به منم گفت تو عروسی نگیر پدر من عروسی میگیره همین کافیه بعد دوتا خواهراش با برادرش و پدرش یه مقدار ناچیز پول آوردن واسه هدیه الان برگشته میگه شما چطوری میخواین اینو جبران کنید به نظر شما خوبه زنگ بزنم به پدرم بگم همون پول رو بزنه به کارت شوهرم یا زشته 

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

شوهرت برگشته گفته؟ یا پدر شوهرت 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اشتباه تایپی شده من بهش گفتم تو عروسی نگیر پدر من عروسی میگیره کافیه

بابات عروسی گرفته؟ 

به شوهرت بگو بابام با گرفتن عروسی همه چیو برام جبران کرده 

مابقیش پایه توعه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

چندسالته؟

شوهرت خیلی پرروعه جلوش کم. نیاری که سوارت میشه

بابات عروسی گرفته؟  به شوهرت بگو بابام با گرفتن عروسی همه چیو برام جبران کرده  مابقیش پا ...

بابام عروسی گرفت میگه من گفتم عروسی نمیگیرم تو هم قبول کردی کلا اینو خوبی نمیدونه فک میکنه یه وظیفه بوده

ببخشید اشتباه تایپی شده من بهش گفتم تو عروسی نگیر پدر من عروسی میگیره کافیه

شما میخواید هزینه عروسی بدید دیگه پول ناچیزی اونا دادن در نقابل خرج عروسی اصلا به چشم نمیاد بنظرم اتفاقا بگو عروسیم باید پدر خودت بگیره هنر نکرده این پول ناچیز اورده چندبرابرشو پدرمنم خرج کرده از الان حالیش کن وظیفشه خرج کنه

نه با با زنگ نزن  بگو مگ قراره اونا جبران کنن خاهر برادرت هسن اگزم آوردن واسه تو بوده همچین کا ...

کلا یکی دوتا نیست کاراش هر سری یه چیزی میگه دیوانه ام میکنه.دیروزپیام های منو خواهرم رو تو ایتا خونده خواهرم گفته بود کی میای اینجا منظورش خونه پدرم میگه این خیلی حرفه خواهرت گفته این پرت کرده میخوای بری خونه پدرت

شما میخواید هزینه عروسی بدید دیگه پول ناچیزی اونا دادن در نقابل خرج عروسی اصلا به چشم نمیاد بنظرم ات ...

نه میگه خرج عروسی گردین بیشتر از اون براتون هدیه آوردن پول عروسی جبران شد منم گفتم عروسی نمیگیرم تو خودت قبول کردی

بابام عروسی گرفت میگه من گفتم عروسی نمیگیرم تو هم قبول کردی کلا اینو خوبی نمیدونه فک میکنه یه وظیفه ...

ببین عزیزم از اول راهو اشتباه رفتی دیگه به شوهرت رو دادی داره هی بدتر میشه حالا قدردان نمیشه هم پیش خودت هم پیش خانوادت اگه جلوشو نگیری اوضاعت بدترو بدتر میشه جوری که باید همیشه توخوبی کنی اونم وظیفت بدونه پس همین الان شده قهرکنی دعوا کنی حالیش کن پدرتو خیلی بیشتر وظیفش خرج کرده اونو خانوادش تااخر عمرشون باید جبران کنن همیشه

کلا یکی دوتا نیست کاراش هر سری یه چیزی میگه دیوانه ام میکنه.دیروزپیام های منو خواهرم رو تو ایتا خوند ...

نذار بخونه 😐

بگو خواهرم حرفای خصوصی میزنه یا بگو حرفای زنونه میزنیم بهم 

نخون